Όλγα και Γωγώ Φαρμάκη: Μας συστήνουν τον κούκλο αδελφό τους Μανούσο! Video

Είναι όμορφες, ταλαντούχες και λατρεύουν τη μόδα… οι αδελφές Όλγα και Γωγώ Φαρμάκη κάνουν πια καριέρα ως “Kisterss” και εμφανίζονται στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή “Happy Day” για να μιλήσουν για… ρούχα. Τα δυο κορίτσια που πριν λίγο καιρό έλειπαν στο Μιλάνο για γνωστό fashion show επέστρεψαν και ετοίμασαν μια έκπληξη στον Alpha.
Έτσι, το πρωί της Τετάρτης βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής έχοντας μαζί τους τον μικρό αδελφό τους. Τα κορίτσια έχουν δυο αδελφούς τον Κώστα και τον μικρότερο τον Μανούσο και τους έχουν μεγάλη αδυναμία. Ο Μανούσος είναι μόλις 21 χρόνων και θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα της Ευρώπης.

Εκείνος σε παλαιότερη συνέντευξη με τις αδελφές τους είχε δηλώσει πως θέλει να ασχοληθεί με το σχέδιο και τη διακόσμηση, αλλά οι αδελφές του μάλλον έχουν άλλες φιλοδοξίες για εκείνον.
Εκείνος, μιλώντας στην Σταματίνα αποκάλυψε πως είναι αχώριστος με τα κορίτσια της οικογένειας και παρόλο που είναι ο μικρότερος τις προστατεύει πάντα. “Μεγάλες κοπέλες είναι πια ξέρουν τι να κάνουν. Πάντα ο αδελφός, όμως, λειτουργεί προστατευτικά στις αδελφές του”, είπε χαρακτηριστικά!
Δες το video:

Read More

And More