Όλγα και Γωγώ Φαρμάκη: Πόσο εύκολο ο βασικός σου συνεργάτης να είναι η αδελφή σου;

Οι αδελφές Φαρμάκη εδώ και οκτώ χρόνια έχουν δημιουργήσει ένα δικό τους brand, με γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ που σχεδιάζει η Όλγα. «Το 2016 πήρα και επίσημα πτυχίο σχεδιάστριας μόδας» προσθέτει εκείνη όλο καμάρι, ενώ η Γωγώ ουσιαστικά εξηγεί στο περιοδικό People πως τρέχει το εμπορικό τμήμα και τα social media της εταιρείας.

Ύστερα από οκτώ χρόνια συνεργασίας, πώς χαρακτηρίζετε τη συνεργασία σας;

Γωγώ: Ομαλή. Δεν είμαστε ανταγωνιστικές μεταξύ μας. Η Όλγα έχει ένα απίστευτο ταλέντο στον σχεδιασμό, ενώ εγώ ουσιαστικά έχω αναλάβει το κομμάτι της επικοινωνίας. Έχουμε μοιράσει τις αρμοδιότητες, οπότε η μία δεν μπλέκεται στα πόδια της άλλης.

Όλγα: Εγώ έχω αναλάβει το δημιουργικό κομμάτι και η Γωγώ τη διεκπεραίωση και όλη την επικοινωνία. Αν με ρωτάς αν έχουμε μαλώσει για τη δουλειά, θα σου πω κατηγορηματικά «όχι». Ως αδελφές και για άλλου είδους θέματα, σαφώς και έχουμε μαλώσει, αλλά όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

Όλγα, για πολλά χρόνια σε βλέπαμε στην τηλεόραση. Σου λείπει αυτή η επικοινωνία με τον κόσμο;

Όλγα: Αυτό που κάνω το τελευταίο διάστημα με γεμίζει πάρα πολύ. Ειλικρινά, αν ήθελα, θα μπορούσα αυτή τη στιγμή να ήμουν σε μια εκπομπή στην τηλεόραση. Ο μόνος λόγος, όμως, που θα επέστρεφα σε ένα τηλεοπτικό πλατό είναι για να κάνω κάτι που με ευχαριστεί και όχι απλά για να εμφανίζομαι μπροστά από τις κάμερες. Όσο μεγαλώνω, συνειδητοποιώ πως θέλω να κάνω πράγματα που να με γεμίζουν και να με εμπνέουν ως προσωπικότητα και όχι απλώς για να γεμίζουν τον χρόνο μου. Κατά καιρούς είχα διάφορες τηλεοπτικές προτάσεις. Απλά αυτή τη στιγμή απολαμβάνω να εργάζομαι σε αυτό που δημιουργήσαμε μαζί με τη Γωγώ και μου ταιριάζει απόλυτα.

Το 2017 συμμετείχες στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor. Κάνοντας έναν απολογισμό, θεωρείς πως το συγκεκριμένο κόνσεπτ σου ταίριαξε;

Στην αρχή πίστευα πως δεν θα αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις. Το φοβόμουν πολύ, αλλά ήθελα να το ζήσω ως εμπειρία. Ύστερα από έναν χρόνο, μπορώ να σου πω με βεβαιότητα πως πήρα πολλά μαθήματα μέσα από τη συμμετοχή μου στο Survivor. Με βοήθησε όσον αφορά την εξέλιξή μου αλλά και το πώς βλέπω γενικότερα τη ζωή.

Πάντως, θα ήταν ωραίο να κάνατε μαζί μια εκπομπή μόδας στη τηλεόραση.

Γωγώ: Όντως, θα είχε πλάκα. Όσοι μας συναναστρέφονται λένε πως «Θα έπρεπε να κάνετε ριάλιτι. Κόβει η μία, ράβει η άλλη». Θέλεις να μας κάνεις την παραγωγή; (γέλια).

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο People!

Read More

And More