Όλγα Καλογήρου: Μετά το GNMT άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της! Δεν είναι πια… ginger girl [pics]

Η Όλγα Καλογήρου έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του Greece’s Next Top Model. Η νεαρή καλλονή εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή του reality μόδας ήδη από τις auditions, αφού με τις άψογες αναλογίες της ήταν αδύνατο να περάσει απαρατήρητη. Το 20χρονο μοντέλο, που γεννήθηκε στα Γιάννενα και ζει στην Καστοριά, κατάφερε να φτάσει μέχρι τις 15 και αποχώρησε αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις με την πορεία της.

Μετά την έξοδό της από το σπίτι του GNTM, η Όλγα πραγματοποίησε κάποιες βραδινές εμφανίσεις εντυπωσιάζοντας με το look της. Μάλιστα, χάρη στη μεγάλη αλλαγή που της έκαναν οι ειδικοί στα μαλλιά της, η ομορφιά της αναδείχθηκε ακόμα πιο πολύ και τα σχόλια για την εμφάνισή της ήταν πολύ κολακευτικά.

Το βράδυ της Πέμπτης, η πρώην παίκτρια του Greece’s Next Top Model βρέθηκε σε bar restaurant στο κέντρο της Αθήνας, όπου δείπνησε μαζί με την παρέα της, αποδεχόμενη το κάλεσμα του PR manager Νεκτάριου Σκαμνάκη. Η όμορφη Όλγα πόζαρε στον φακό χαμογελαστή και ευδιάθετη, με την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της να μην περνάει απαρατήρητη.

Συγκεκριμένα, αποφάσισε να βάψει τα μαλλιά της και να πάψει να είναι πια… ginger girl. Έτσι, λοιπόν, αφέθηκε στα χέρια του προσωπικού κομμωτή της και έγινε καστανή, διατηρώντας όμως το κοντό καρέ κούρεμά της. Η αλήθεια είναι πώς κι έτσι η Όλγα είναι ακόμα κι έτσι γλυκιά και λαμπερή.

Δες τις φωτογραφίες:

Πώς σου φαίνεται το νέο της hairlook;

Read More

And More