Όλγα Κεφαλογιάννη: Η αποκάλυψη για τις μαγειρικές ικανότητες του συντρόφου της και ο “μεγάλος περίπατος” που δε λειτούργησε

Στην εκπομπή “Ώρα Ελλάδος”μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης η Όλγα Κεφαλογιάννη αποκαλύπτοντας ένα άλλο πρόσωπο πολύ πιο προσιτό και οικείο από αυτό της αυστηρής πολιτικού.

Μάλιστα η Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε για το πως βίωσε η ίδια την περίοδο της καραντίνας. Η πολιτικός βρήκε την ευκαιρία να διαβάσει πολλά βιβλία και να δει ταινίας που της αρέσουν και πριν δεν είχε χρόνο να το κάνει. Με αφορμή μάλιστα την συζήτηση αυτή αποκάλυψε πως η μαγειρικές της ικανότητες περιορίζονται στην παρασκευή ποπ – κορν σε αντίθεση με τον σύντροφό της που μαγειρεύει πολύ καλά.

«Ποπ κορν φτιάχνω αλλά μέχρι εκεί. Είναι καλό που έχω σύντροφο που του αρέσει να μαγειρεύει οπότε αναλαμβάνει εκείνος αυτό το κομμάτι και το κάνει με πολλή χαρά και εγώ με πολλή χαρά επίσης απολαμβάνω» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, η Όλγα Κεφαλογιάννη αναφέρθηκε και στον Μεγάλο Περίπατο παραδεχόμενη πως ήταν μια λάθος κίνηση αφού όπως αποδείχθηκε τελικά μόνο προβλήματα δημιούργησε.

«Ο Μεγάλος Περίπατος δεν λειτούργησε. Ενδεχομένως έγινε και σε λάθος στιγμή, υπήρξε μια αναστάτωση στην πόλη με παρεμβάσεις που δημιούργησαν μεγαλύτερα προβλήματα. Οι Αθηναίοι δεν το είδαν θετικά αυτό το έργο στην πλειοψηφία τους».

Read More

And More