Όλγα Κεφαλογιάννη: Κοσμική εμφάνιση στην Αθήνα! Φωτογραφίες

Στον απόηχο των εκλογών της Νέας Δημοκρατίας και του ψηφίσματος για το σύμφωνο συμβίωσης, η Όλγα Κεφαλογιάννη βρέθηκε σε κοσμική εκδήλωση στο κέντρο της Αθήνας. Η πρώην υπουργός Τουρισμού διασκέδασε στο party που έγινε για την ταινία “Ένας άλλος κόσμος” στο ιστορικό Zonar’s.

Η ερωτική τριλογία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που έκανε επίσημη πρεμιέρα στις αίθουσες στις 17 Δεκεμβρίου, έχει καταφέρει να φτάσει στην κορυφή του ελληνικού box-office. Ο γνωστός σκηνοθέτης, σεναριογράφος και πρωταγωνιστής της ταινίας το γιόρτασε με καλούς φίλους. Ανάμεσά τους και η όμορφη πολιτικός.

Η Όλγα Κεφαλογιαάννη δίνει πάντα το παρών στα πολιτιστικά δρώμενα και φυσικά κλέβει τις εντυπώσεις με την κομψή εμφάνισή της. Άλλωστε πρόκειται για μία από τις πιο εντυπωσιακές κυρίες της πολιτικής σκηνής της χώρας και κάθε φορά κερδίζει πάνω της τα φλας αλλά και σχόλια για τις στιλιστικές της επιλογές.

Στη συνέχεια, μαζί με τον “καπετάνιο” απόλαυσαν το πρόγραμμα του Τόλη Βοσκόπουλου και του Νίκου Νομικού στο Baraonda. Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης δέχτηκε θερμή υποδοχή από τους τραγουδιστές και ειδικά από τον Τόλη.

Read More

And More