Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Χέρι – χέρι στο γάμο των Ζουγανέλη – Δημητρίου (Φωτογραφίες)

Στο γάμο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 10 Οκτωβρίου η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας.

Το γνωστό ζευγάρι ταξίδεψε στις Σπέτσες και τίμησε με την παρουσία του τους νεόνυμφους. Οι δυο τους είναι full in love και δεν το κρύβουν, αφού, πλέον, οι δημόσιες εμφανίσεις τους διαδέχονται η μία την άλλη. Η όμορφη πολιτικός και ο ταλαντούχος συνθέτης έφτασαν πιασμένοι χέρι – χέρι στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου και καθ’ όλη τη διάρκεια του μυστηρίου ήταν δίπλα στην Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Σπύρο Δημητρίου. (δες εδώ τους διάσημους καλεσμένους του λαμπερού γάμου)

Τόσο η Όλγα Κεφαλογιάννη όσο και ο Μίνως Μάτσας, τηρώντας τα μέτρα για τον κορονοϊό, φορούσαν συνεχώς τις μάσκες προστασίας τους. Εκείνη έκανε μια κομψή εμφάνιση επιλέγοντας μία αέρινη εμπριμέ φούστα, ένα μαύρο τοπ και ένα ζευγάρι σανδάλια, μιας και η περιοχή δεν ήταν κατάλληλη για ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στο γάμο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου και απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι.

Δες φωτογραφίες:

Η Όλγα Κεφαλογιάννη κρατά τρυφερά το χέρι του αγαπημένου της, Μίνωα Μάτσα

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More