Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Είναι full in love και δεν το κρύβουν! Αγκαλιασμένοι σε βραδινή τους έξοδο (pic)

Μπορεί η σχέση τους να μετρά μήνες αλλά η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας είναι full in love και αυτό φαίνεται στα χαμόγελά τους! Μάλιστα τα τελευταία δημοσιεύματα θέλουν το ερωτευμένο ζευγάρι να σκέφτεται να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, που είναι να συγκατοικήσουν στο κέντρο της Αθήνας!

Χθες ο ταλαντούχος συνθέτης και η δραστήρια πολιτικός βρέθηκαν στο θέατρο “Σχολείον της Αθήνας–Ειρήνη Παπά” και παρακολούθησαν την παράσταση Λυσιστράτη με πρωταγωνίστρια την Βίκυ Σταυροπούλου.

Το ζευγάρι πόζαρε αγκαλιασμένο και χαμογελαστό στο φωτογραφικό φακό!

Λίγα λόγια για την παράσταση

Λυσιστράτη ( 411 π.Χ.)
 
 
Είκοσι χρόνια μετά την έναρξη του πελοποννησιακού πολέμου, η Αθήνα και η Σπάρτη συνεχίζουν έναν πόλεμο που φαίνεται να μην έχει τέλος. Οι ανθρώπινες απώλειες και οι καταστροφές βαίνουν αμείωτες και από τις δύο πλευρές, ενώ κάθε προσπάθεια ειρήνης έχει αποτύχει. Η Αθηναία Λυσιστράτη όμως δεν απελπίζεται και προτείνει ένα ανορθόδοξο σχέδιο για την παύση των εχθροπραξιών.
 
Μαζί με τη Λαμπιτώ, την επικεφαλής των γυναικών της Σπάρτης, κηρύσσουν πάνδημη και αυστηρή σεξουαλική αποχή των γυναικών, με στόχο να οδηγήσουν τους άντρες των δύο αντιμαχόμενων πλευρών σε συνθηκολόγηση και σύναψη ειρήνης.
 
Η Λυσιστράτη ενισχύει το σχέδιό της εμποδίζοντας την πρόσβαση των ανδρών στο δημόσιο ταμείο, που φυλάσσεται στην Ακρόπολη, εγκαθιστώντας εκεί μια ομάδα φρούρησης από ηλικιωμένες γυναίκες.
 
Παρά τις ποικίλες κωμικές αντιδράσεις, τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών, το ειρηνευτικό σχέδιο φαίνεται να αποδίδει καρπούς και η στρατηγική της Λυσιστράτης αποδεικνύεται  αποτελεσματική.
 
Η Ειρήνη δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της με τη μορφή μιας νέας και όμορφης γυναίκας που θα δώσει το εναρκτήριο λάκτισμα των εορτασμών μέσα στην Ακρόπολη.

 

Read More

And More