Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Πόζαραν μαζί για πρώτη φορά! [pics]

Πρεμιέρα στο Εθνικό Θέατρο είχε χθες η θεατρική παράσταση Mάκμπεθ με πρωταγωνιστές το Δημήτρη Λιγνάδη και τη Μαρία Κίτσου. Τη μουσική στο έργο έχει γράψει ο γνωστός συνθέτης Μίνως Μάτσας.

Στην πρεμιέρα βρέθηκε και η Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία πήγε μόνη της στο θέατρο αλλά παρακολούθησε την παράσταση μαζί με τον συνθέτη και μετά πόζαρε μαζί του αλλά και μαζί με την Χριστίνα Πολίτη και τον Σάκη Ρουβά στο φακό της γνωστής κοσμικογράφου, αλλά και στους φωτογράφους!

Να πούμε ότι εδώ και αρκετό καιρό υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν τον γνωστό καλλιτέχνη και την πολιτικό να έχουν έρθει πολύ κοντά αλλά η ίδια η Όλγα Κεφαλογιάννη δεν έχει επιβεβαιώσει τη σχέση τους.

 

“Μιά σέλφι με τους @sakisrouvas @minosmatsas @olgakefalogianni αξία ανεκτίμητη” έγραψε η Χριστίνα κάτω από την φωτογραφία

 

Λίγα λόγια για την παράσταση

Το περίφημο «καταραμένο» έργο του Σαίξπηρ, ένα «παραμύθι» για τη βία, για την ηδονή, για την εξουσία, για την τρέλα και κυρίως για τη μήτρα που τα γεννά, έρχεται στο Εθνικό Θέατρο σε μία μεγάλη συμπαραγωγή με το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Γραμμένο σε μια περίοδο πολιτικής και ηθικής κρίσης αποτυπώνει τη μεγάλη τραγωδία του ανθρώπου να διακρίνει το καλό από το κακό, την επιθυμία από τον φόβο, το φως από το σκοτάδι. Το κυνήγι της εξουσίας, η ανασφάλεια και ο φόβος, μήπως αυτή χαθεί, οδηγούν στα μεγαλύτερα εγκλήματα.

Ο Μακμπέθ είναι στρατηγός στον στρατό του Σκώτου βασιλιά Ντάνκαν. Επιστρέφει νικητής και διψασμένος για εξουσία. Υποκινείται από τη σύζυγό του αλλά και από το Πεπρωμένο του. Τρεις μάγισσες του έχουν δώσει το στίγμα της μοίρας του: είναι γραπτό του να γίνει βασιλιάς. Η δίχως όριο φιλοδοξία του τον οδηγεί στα πιο αποτρόπαια εγκλήματα. Ο ένας φόνος οδηγεί σε έναν επόμενο. Η πτώση θα είναι το ίδιο ηχηρή.

Read More

Read More