Όλγα Κεφαλογιάννη: Ο πολιτικός κόσμος στο Μέγαρο Μουσικής για να τιμήσει τα 6 χρόνια από το θάνατο του πατέρα της

Μια ξεχωριστή εκδήλωση για να τιμήσει τη μνήμη του πατέρα της και μεγάλου πολιτικού Ιωάννη Κεφαλογιάννη διοργάνωσε η Όλγα Κεφαλογιάννη με τις αδελφές της Χριστίνα και Δανάη στο Μέγαρο Μουσικής. Έξι χρόνια μετά το θάνατο του Ιωάννη Κεφαλογιάννη, διοργανώθηκε από την οικογένειά του σε συνεργασία με την Εταιρεία Πολιτικού και Κοινωνικού Προβληματισμού μια εκδήλωση μνήμης για τη ζωή και το έργο του

Το “παρών” έδωσαν εκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, η Φώφη Γεννηματά, ο Βασίλης Κικίλιας, η Νατάσα Ράγιου, η Μιλένα Αποστολάκη και πολλοί ακόμη εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου.

Γιώργος Βαρδινογιάννης, Προκόπης Παυλόπουλος, Βαρδής Βαρδινογιάννης, Όλγα Κεφαλογιάννη, Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Παράλληλα, μεγάλη ήταν η προσέλευση του ακαδημαϊκού, νομικού και επιχειρηματικού κόσμου της χώρας, που θέλησαν να τιμήσουν από κοντά την εκδήλωση μνήμης για τη ζωή και το έργο του. Ανάμεσά τους ήταν και ο Βαρδής Βαρδινογιάννης με την σύζυγό του Μαριάννα Βαρδινογιάννη, αλλά και ο Γεώργιος Βαρδινογιάννης.

Μιλώντας για τη ζωή και το έργο του Κεφαλογιάννη, ο Προκόπης Παυλόπουλος κατά την έναρξη της εκδήλωσης απηύθυνε χαιρετισμό, σημειώνοντας μάλιστα, πως ο Γιάννης Κεφαλογιάννης κατέγραψε τον μεγαλύτερο κοινοβουλευτικό βίο, με απευθείας εκλογή από το λαό, καθώς εκλεγόταν από το 1958 μέχρι και το 2004.

Δες φωτογραφίες:

Προκόπης Παυλόπουλος, Όλγα Κεφαλογιάννη

Δανάη Κεφαλογιάννη, Όλγα Κεφαλογιάννη, Χριστίνα Κεφαλογιάννη

Άδωνις Γεωργιάδης, Όλγα Κεφαλογιάννη

Νατάσα Ράγιου

Μιλένα Αποστολάκη

Βασίλης Κικίλιας

Μαριέττα Γιαννάκου, Όλγα Κεφαλογιάννη

Ηλίας Ψινάκης

Φώφη Γεννηματά, Κυριάκος Μητσοτάκης

Βαρδής και Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Όλγα Κεφαλογιάννη, Κώστας Καραμανλής

Σοφία Βούλτεψη, Όλγα Κεφαλογιάννη

Φώτης Κουβέλης, Όλγα Κεφαλογιάννη

Χριστόφορος, Καπαρουνάκης, Μιχάλης Κεφαλογιάννης

Γιώργος Βουλγαράκης, Όλγα Κεφαλογιάννη

Όλγα Κεφαλογιάννη

Read More

And More