Όλγα Κεφαλογιάννη: Οι επώνυμοι φίλοι της διοργάνωσαν πάρτι-έκπληξη! Φωτογραφίες

Μία έκπληξη επιφύλαξαν οι φίλοι της Όλγας Κεφαλογιάννη! Το βράδυ της Τετάρτης, μετά το τέλος εκδήλωσης στο θέατρο Παλλάς, στην οποία ήτανε καλεσμένη, η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε την αίσθηση ότι θα δειπνούσε χαλαρά με λίγους καλούς φίλους. Όμως μπαίνοντας στον χώρο, την περίμενε μία ευχάριστη έκπληξη! Φίλοι της, άνθρωποι της τέχνης, επιχειρηματίες και γνωστές προσωπικότητες της Αθήνας, υποδέχθηκαν την πανέμορφη πολιτικό με το σύνθημα “Όλοι Όλγα”.

Η χαρά και η συγκίνηση, όπως ήταν επόμενο, της Όλγας Κεφαλογιάννη ήταν απερίγραπτη. Όλοι οι προσκεκλημένοι θέλησαν να βρεθούν κοντά της και να της ευχηθούν την πρωτιά στην Α΄Αθηνών. Εκείνη, κυκλοφορούσε χαμογελαστή ανάμεσα στους καλεσμένους χαιρετώντας διαχυτικά τους παριστάμενους, απέφυγε να μιλήσει για πολιτική και όπως άλλωστε είπε και η ίδια:

«Αυτή η βραδιά είναι ένα υπέροχο δώρο. Η αγάπη των φίλων μου, η ανταπόκρισή τους σε ένα κάλεσμα για το οποίο δεν είχα ιδέα, η χαρούμενη διάθεσή τους, με γεμίζουν ενέργεια. Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει κάτι τόσο όμορφο και απρόβλεπτο σε προεκλογική περίοδο».

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Με την Ελένη Βαρδινογιάννη Κεφαλογιάννη

Εύη Δρούτσα-Όλγα Κεφαλογιάννη-Έλενα Βρεττού

Μάνος Πενθερουδάκης-Όλγα Κεφαλογιάννη-Γιώργος Μπρούλιας

Κώστας Σπυρόπουλος-Όλγα Κεφαλογιάννη

Άβα Γαλανοπούλου-Κώστας Σπυρόπουλος

Στέλιος Καφαντάρης-Όλγα Κεφαλογιάννη

Δημήτρης Κοντόπουλος-Όλγα Κεφαλογιάννη

Μαρία Χατζηνάσιου-Γιώργος Χατζηνάσιος

Με τον Βασίλη Νάτσιο

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More