Όλγα Κεφαλογιάννη: Όλα όσα αποκάλυψε η δυναμική πολιτικός στο “Μίλα”!

Για τους στόχους, τα σχέδιά της και τα όνειρα που έχει για τη χώρα μίλησε η Όλγα Κεφαλογιάννη στο “Μίλα” και την Τατιάνα Στεφανίδου. Η εντυπωσιακή πολιτικός έκανε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της και μας γνώρισε το άλλο πρόσωπο της Αθήνας.

Η όμορφη Κρητικιά με το ιδιαίτερο στυλ, την κομψότητα, αλλά και το πλούσιο βιογραφικό της είναι έτοιμη αυτούς τους δύσκολους καιρούς να ριχτεί στη μάχη των εκλογών και να κατέβει υποψήφια στο δύσκολο και νευραλγικό κομμάτι της Α’ Αθηνών.

Κάνοντας μια βόλτα στο Λυκαβηττό και το εκκλησάκι του Άη Γιώργη και συνεχίζοντας με ένα περίπατο στον Εθνικό Κήπο η Όλγα Κεφαλογιάννη έδωσε μια ειλικρινή συνέντευξη και εξομολογήθηκε πως υπάρχουν πολύ όμορφα σημεία στην ελληνική πρωτεύουσα που μπορούμε να αναδείξουμε ως χώρα.

“Πριν από μερικές μέρες κατέθεσα ένα ολοκληρωμένο σχέδιο Στρατηγικής για την Αθήνα που περιέχει κωδικοποιημένες δράσεις και παρεμβάσεις, σε συνεργασία και συνεννόηση με όλους τους φορείς, ώστε το κέντρο να ξαναγίνει η καρδιά της πόλης… Εκτός φυσικά από το κέντρο, η προσοχή μας στρέφεται και στις γειτονιές της Αθήνας. Έχουμε έναν απίστευτο πλούτο και πρέπει να τον αναδείξουμε και να έχουμε τη θέληση να τον προστατεύσουμε”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Ολγα Κεφαλογιάννη, που αποφάσισε να εγκαταλείψει τα ήρεμα νερά της νομικής συμβούλου του πρωθυπουργικού γραφείου και να περάσει στην περιοχή του πολιτικού ανταγωνισμού φαίνεται αποφασισμένη να υπερασπιστεί τις θέσεις της, χωρίς να κάνει εκπτώσεις στα πολιτικά της πιστεύω.
Αν και το όνομα που κουβαλά, φέρει μια μεγάλη ιστορία και η ίδια φαίνεται να έχει κατά κάποιον τρόπο κληρονομήσει τη… βαριά βουλευτική έδρα της Ν.Δ. στο Ρέθυμνο από τον πατέρα της, δεν φοβάται να αναμετρηθεί στα δύσκολα και δεν ξεχνά ποτέ τα όσα της είχε πει ο πατέρας της, λίγο πριν πεθάνει. Εκείνος την είχε προειδοποιήσει πως ο χώρος της πολιτικής είναι σκληρός και συχνά εισπράττεις σε αυτόν πίκρα και αχαριστία.
Δες το video από την εκπομπή:

https://www.youtube.com/watch?v=Bd4FFxtVaBM

Read More

And More