Όλγα Κεφαλογιάννη: Στην επίδειξη των αεροσκαφών στο Athens Flying Week!

Ένα μοναδικό θέμα που κόβει την ανάσα παρουσίασαν για τρεις συνεχόμενες ημέρες στο κοινό πιλότοι από όλες τις χώρες που συμμετείχαν στη φετινή Athens Flying Week!
Στη γιορτή της αεροπορίας που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στο Τατόι, βρέθηκαν εκατοντάδες θεατές. Και παρόλο που ο καιρός μας τα χάλασε λίγο το θέαμα ήταν εντυπωσιακό.

Είχε προηγηθεί το pre-show του Athens Flying Week που έλαβε χώρα στην παραλία του Παλαιού Φαλήρου, με το εντυπωσιακό F-16 της Βελγικής Αεροπορίας να κλέβει τις εντυπώσεις. Ενώ, στη μεγαλύτερη αεροπορική επίδειξη των Βαλκανίων συμμετείχε και το διάσημο μονοκινητήριο ελικοφόρο αεροπλάνο Storch, που ανήκει στην Ένωση Φίλων Αεροπορίας.

Στο Τατόι βρέθηκε και η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, μαζί με τα ανίψια της και δεν παρέλειψε να ανεβάσει και μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακό θέμα παρουσίασε στον αέρα η Ομάδα Επιδείξεως Ζευς της Πολεμικής μας Αεροπορίας, με τον πιλότο να δέχεται πίεση μέχρι και 9G στους ελιγμούς του, ενώ ξεχώρισαν τα επιθετικά ελικόπτερα Apache και τα Chinook της Αεροπορίας Στρατού.
Το Πολεμικό Ναυτικό έλαβε μέρος στο airshow με τα ελικόπτερα Aegean Hawk και Augusta Bell, ενώ ξεχώρισε η παρουσία των βομβαρδιστικών Α-7 Corsair II.
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More