Όλγα Κιουρτσάκη: Η φωτογραφία και η εξομολόγηση για την τριχόπτωση μετά τη γέννηση της κόρης της

Η Όλγα Κιουρτσάκη διανύει τους πρώτους μήνες στο σπίτι με την κόρη της και μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητάς της μέσα από τα social media. 

Στις αρχές του Αυγούστου, η κόρη της Άντζελας Δημητρίου γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, κάνοντας ευτυχισμένη γιαγιά τη λαϊκή τραγουδίστρια η οποία δε χορταίνει τις στιγμές με την εγγονή της.

Η Όλγα Κιουρτσάκη μέσα από το instagram και το Tik Tok μοιράζεται και τις έντονες στιγμές της μητρότητας αλλά και το άγχος της για τις αλλαγές στην εμφάνισή της.

«Πήρα 11 κιλά στην εγκυμοσύνη. Τα πρώτα 5 τα έχασα στο μαιευτήριο, μόνο κοιλιά είχα. Τα υπόλοιπα 6 κιλά τα έχασα μέσα σε 15 μέρες από την κούραση, το άγχος μου και από τα baby blues (δυσφορία μετά τον τοκετό). Έκλαιγα τις πρώτες μέρες αρκετά, δεν ήξερα πώς θα το διαχειριστώ ήταν κάτι καινούργιο για εμένα να έχω παιδάκι», είχε αναφέρει πρόσφατα.

Στη νέα της ανάρτηση η Όλγα Κιουρτσάκη με αποκαλύπτει: «Μέσα σε όλα έχω την μεγαλύτερη και την περισσότερη τριχόπτωση από ποτέ. Μα τω Θεώ θέλω να τα ξυρίσω», σχολιάσει με τη σχετική φωτογραφία στο instagram. 

 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164