Όλγα Πηλιάκη: Δες τι κάνει με τον γιο της όσο ο Στέλιος Χανταμπάκης λείπει [pic]

Η Όλγα Πηλιάκη αυτή την περίοδο έχει αναλάβει εξ’ ολοκλήρου τις υποχρεώσεις της οικογένειας, αφού ο σύζυγός της, Στέλιος Χανταμπάκης βρίσκεται στο “Nomads” και την εξωτική Μαδαγασκάρη. Παρά το νεαρό της ηλικίας τους, η Όλγα και ο Στέλιος είναι δύο άψογοι γονείς που κάνουν καθημερινά το καλύτερο για τα παιδιά τους.

Η αθλήτρια μπορεί να έχει μια απαιτητική καθημερινότητα, όμως πάντα βρίσκει χρόνο για τον 5χρονο Μανώλη και την 2χρονη Μαλένα, αφού αποτελούν απόλυτη προτεραιότητά της. Η Όλγα αυτή τη σεζόν βρίσκεται στο “Αθηνών Αρένα”, όπου πλαισιώνει χορευτικά την Δέσποινα Βανδή και τον Αντώνη Ρέμο.

Ωστόσο, οι Κυριακές είναι αποκλειστικά αφιερωμένες στα παιδιά. Το χθεσινό μεσημέρι, μαμά και γιος πήγαν μαζί στο θέατρο και παρακολούθησαν την παράσταση “Το αγόρι με την βαλίτσα”. Ο Μανώλης λατρεύει τις παραστάσεις και συνεπώς η περήφανη μαμά δεν γινόταν να του χαλάσει χατήρι. Η Όλγα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram την παρακάτω φωτογραφία, γράφοντας: “Με έβγαλε βόλτα το αγόρι μου!”.

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More