Όλγα Πηλιάκη: Επέστρεψε στην αγκαλιά του Στέλιου Χανταμπάκη και των παιδιών της! [pics]

Εδώ και λίγες ώρες, η Όλγα Πηλιάκη επέστρεψε στην Ελλάδα, μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από το Nomads. Η Ολυμπιονίκης ρυθμικής γυμναστικής και χορεύτρια έδωσε τον καλύτερο εαυτό της στο ριάλιτι περιπέτειας του ANT1, αλλά επέλεξε να αποχωρήσει, για προσωπικούς λόγους. Η απόφασή της ανέτρεψε τα δεδομένα, καθώς υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στο παιχνίδι ο Μάνος Πίντζης, τον οποίο η Όλγα είχε νικήσει στην μονομαχία της Πέμπτης.

Έτσι, το πρωί του Σαββάτου, η Όλγα επέστρεψε στην αγκαλιά της οικογένειάς της, που της είχε λείψει σε τεράστιο βαθμό! Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την πρώην παίκτρια κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος να πέφτει στην αγκαλιά του συζύγου της, Στέλιου Χανταμπάκη και των παιδιών της, Μανώλη και Μαλένας. Φυσικά, στο πλευρό της βρέθηκαν και οι γονείς της αθλήτριας και ο αδερφός της!
Ο Στέλιος Χανταμπάκης όλες αυτές τις εβδομάδες που η Όλγα έδινε τη δική της μάχη στο reality επιβίωσης του ΑΝΤ1, είχε επιλέξει να μην σχολιάζει τις εξελίξεις, μέχρι την ημέρα που αποφάσισε να αποχωρήσει, όπου ανέβασε ένα τρυφερό μήνυμα για την σύζυγό του στο Instagram. (Δες εδώ τι ανέβασε)
Δες τις φωτογραφίες:
Με τον αδερφό της
Με τους γονείς της

Κράτα το

Read More

And More