Όλγα Πηλιακή: Η φωτογραφία με τα παιδιά της και το μήνυμα στον Στέλιο Χανταμπάκη λίγο πριν την πρεμιέρα του Survivor All Star

Πρεμιέρα πρόκειται να κάνει σε λίγη ώρα ο νέος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Αυτή την φορά, στις οθόνες μας πρόκειται να δούμε το Survivor All Star στο οποίο θα συμμετέχουν οι καλύτεροι παίκτες αγωνιστικά – και όχι μόνο – που έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα από τους προηγούμενους κύκλους.

Ένας από αυτούς είναι και ο Στέλιος Χανταμπάκης που πριν λίγες ημέρες αναχώρησε μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες για τον Άγιο Δομίνικο αφήνοντας πίσω την σύζυγό του Όλγα Πηλιάκη και τα δυο τους παιδιά. 

Η Όλγα Πηλιάκη, δημοσίευσε πριν λίγη ώρα μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο instagram μια φωτογραφία μαζί με τα παιδιά τους στέλνοντας το δικό της μήνυμα στήριξης προς τον σύζυγό της που ήδη έχει αρχίσει να τους λείπει.

«The real Survivors No 2 !!! Και κάπως έτσι μας βρίσκει η νέα χρονιά!! Τους τρεις μας αγκαλιά! Μετά από μια εβδομάδα ατελείωτου παιχνιδιού για να ξεφεύγει το μυαλουδάκι και να μη μας λείπει τόσο ο μπαμπάς μας, έφτασε η στιγμή να τον απολαύσουμε και μετράμε το χρόνο αντίστροφα!!! Πάμε μπαμπαααααά!!!!» έγραψε η Όλγα Πηλιάκη,

Read More

And More