Όλγα Πηλιάκη: Όμορφες καλοκαιρινές στιγμές με τον Στέλιο Χανταμπάκη και τα παιδιά τους!

Aπό τότε που ο Στέλιος Χανταμπάκης επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο, είναι αχώριστος με την οικογένειά του και η σύζυγός τους Όλγα Πηλιάκη δεν χορταίνει τις όμορφες στιγμές τους. Οι καλύτερες στιγμές της ημέρας άλλωστε είναι οι ώρες του παιχνιδιού με τον μικρό Μανώλη, που μετατρέπουν το σπίτι σε εμπόλεμη ζώνη.. Η μικρή που θα πάρει το όνομα Μαλένα, είναι σίγουρα πιο ήσυχη από τον μικρό μπόμπιρα που μας συγκινεί σε κάθε ανάρτηση της διάσημης μαμάς του στο Instagram.

Σήμερα πέρασαν κάποιες στιγμές στην παραλία, με τον Μανώλη σε ρόλο μικρού εξερευνητή και λίγες πριν όλοι μαζί (εκτός της μικρής) απόλαυσαν βόλτα με τα ποδήλατα. Η όμορφη Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής μοιράστηκε κάποια καλοκαιρινά στιγμιότυπα, με τους διαδικτυακούς της φίλους. Και η ίδια είναι πολύ χαρούμενη που μπήκε η αγαπημένη της εποχή και πόζαρε με μαγιό και καπέλο.

Δες φωτογραφίες και βίντεο

Μικροί και μεγάλοι εξερευνητές ένα δράσει!! #hantampakakia #mamoisbabakis #malenababaki #stelioshantampakis #olgapiliaki #nature #sea#explorers #havingfun

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @olgapiliaki στις

Ποδηλατάδα με τα αγόρια μου!! #hantampakakia #stelioshantampakis #olgapiliaki #mamoisbabakis #havingfun #bycicling

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @olgapiliaki στις

Επιτέλους καλοκαίρι! #hantampakakia #olgapiliaki #summer #sea #havingfun

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @olgapiliaki στις

Read More

And More