Όλγα Πηλιάκη: Στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τον γιο της, Μανώλη!

Αρκετοί Έλληνες celebrities έχουν ήδη στολίσει τα χριστουγεννιάτικα δέντρα τους, παρόλο που μας χωρίζει ένας ολόκληρος μήνας μέχρι τα Χριστούγεννα. Μάλιστα, ως είθισται μας τα έχουν δείξει μέσα από τα social media, δημοσιεύοντας κάποιοι φωτογραφίες και κάποιοι άλλοι βίντεο.

Σήμερα, ήταν η σειρά της Όλγας Πηλιάκη να μπει σε christmas mood και να “ντύσει” το σπίτι της στα γιορτινά. H Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής και σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη ανέλαβε τον στολισμό μόνη της, μιας και ο… άντρας του σπιτιού βρίσκεται στη Μαδαγασκάρη για το Nomads.

Βέβαια, είχε μια βοήθεια από τον γιο της, Μανώλη, ο οποίος -ντυμένος ξωτικό- συνέβαλε όσο μπορούσε στη διακόσμηση. Και μπορεί να τα βρήκε σκούρα η Όλγα με όλη αυτή τη διαδικασία, ωστόσο, το αποτέλεσμα τη δικαίωσε, αφού έφτιαξε το πιο εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο που έχουμε δει μέχρι στιγμής για φέτος.

Η ίδια, ως λάτρης του Instagram, το παρουσίασε στους followers της δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό την παρακάτω φωτογραφία, στη λεζάντα της οποίας έγραψε χαρακτηριστικά: “Μια τελευταία πινελιά όπως λέει και ο Μανωλάκης και έτοιμο το δεντράκι μας! @stelioshantampakis πως τη γλίτωσες πάλι και άνοιξα μόνη μου όλα τα φύλλα!! Και του χρόνου με υγεία σε όλο τον κόσμο! 🎄🎄🎄 #hantampakakia #christmastree”.

Δες την ανάρτησή της:

Read More

And More