Όλγα Βενέτη: Έτοιμη να τραγουδήσει “το χθες σαν σήμερα” παρέα με τον Δάκη!

Όλγα Βενέτη: Έτοιμη να τραγουδήσει  “το χθες σαν σήμερα” παρέα με τον Δάκη! | tlife.gr

Μια βραδιά ταξίδι στο χρόνο ετοιμάζεται να παρουσιάσει η Όλγα Βενέτη,τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου, στην Αίθουσα Παρνασσός. Με τη μελωδική, αισθαντική φωνή της, θα ερμηνεύσει διαχρονικά τραγούδια που αγγίζουν την καρδιά μας μέχρι σήμερα. Στο πρόγραμμα με τίτλο «Τραγουδώντας το χθες σαν σήμερα» θα την συντροφεύσει και ο Δάκης.

“Μαζί μου θα είναι και  αγαπημένος μου  Δάκης, με τον  οποίο θα  συναντηθούμε πάνω στη σκηνή για να κάνουμε μαζί ένα ταξίδι στο χρόνο. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη και ανυπομονώ να πραγματοποιήσουμε μαζί αυτή την ιδανική, φανταστική περιπλάνηση”, λέει στο TLIFE η Όλγα Βενέτη.

Θα μας μεταφέρουν σε χρόνια μαγικά για να τα ξαναζήσουν οι μεγαλύτεροι, αλλά και με τα οποία να έρθουν σε επαφή οι νεώτεροι. Η ίδια περιγράφει στο TLIFE: Σε ένα πανέμορφο χώρο που φέρνει στο νου εικόνες από το παρελθόν, την κεντρική αίθουσα των εκδηλώσεων Παρνασσός, τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου, θα παρουσιάσω ένα πρόγραμμα με τίτλο «Τραγουδώντας το χθες σαν σήμερα», που θα φέρει ξανά στις μνήμες μας αξέχαστα τραγούδια, ξένα αλλά και ελληνικά. Ο τίτλος όχι τυχαίος αφού τα τραγούδια αυτά μας έχουν μεγαλώσει και ταξιδέψει, τα έχουμε ακούσει σε ταινίες, τα έχουμε σιγοτραγουδήσει στις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μας: από το “Malade” έως το “Mon Amour” και από το “Amando Mio” έως το αισθαντικό “Ne me quitte pas” αλλά και ελληνικά όπως “Της Καληνύχτας τα φιλιά”.”

Oι προηγούμενες εμφανίσεις της ενθουσίασαν κοινό και κριτικούς και σε αυτή την περίπτωση αναμένεται να μιλήσουν κατευθείαν στην ψυχή σ’ αυτή τη θεραπευτική μουσική συνάντηση.

“Νομίζω τις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι, θέλουμε αφορμές για να μεταμορφώσουμε τις στιγμές και τις βραδιές μας – κάτι που τελικά μπορεί να το κάνει μόνο η μουσική. Μόνο τα απόλυτα αληθινά και δυνατά κομμάτια μπορούν να μας χαρίσουν στιγμές ουσιαστικές και να μαλακώσουν την ψυχή μας. Μετράω τις μέρες που θα συναντηθούμε ξανά και θα νιώσουμε τη μαγεία. Και χαίρομαι πολύ που στο πλευρό μου θα έχω υπέροχους μουσικούς, τον Δάκη και τον εμβληματικό και καταξιωμένο ενορχηστρωτή Χάρη Ανδρεάδη”, καταλήγει.

Ώρα έναρξης: 21.00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Υπηρεσία εισιτηρίων
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου), Αθήνα
Τηλ.: 210 7234567
www.ticketservices.gr
και στα καταστήματα PUBLIC

READ more