Ολη η αλήθεια για τα “Κλεμμένα”! Συνεχίζουν; Ποιοί μένουν, ποιοί φεύγουν;

Ζήτημα χρόνου είναι πια να οριστικοποιηθούν οι αποφάσεις των Megaλικών σε ότι έχει να κάνει με την καθημερινή, αήττητη σειρά τους , “Κλεμμένα Ονειρα”, και με το αν θα συνεχίσει η σειρά το “ταξίδι” της στους δέκτες μας για ακόμα έναν χρόνο. Απ ΄ότι δείχνουν δε τα μέχρι τώρα… τηλε-φαινόμενα, οι υπεύθυνοι τόσο του καναλιού, όσο και της παραγωγής προς αυτή την κατεύθυνση προσανατολίζονται.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα υπάρξει αλλαγή στο πρωταγωνιστικό καστ και προσθήκη 18 νέων χαρακτήρων. Η Αθηνά Οικονομάκου ως γνωστόν έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει, ενώ απ ΄ότι φαίνεται δεν θα παραμείνει ούτε η Ελισάβετ Μουτάφη, ούτε ο Ορφέας Παπαδόπουλος. Μάλιστα, ο λόγος που ο Ορφέας μπορεί να μην είναι στην σειρά, είναι το γεγονός ότι πρέπει να εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Επίσης, σε ότι έχει να κάνει με την παρουσία του Κωνσταντίνου Λάγκου αυτή λέει θεωρείται δεδομένη.

Οσο αφορά τώρα στον σχεδιασμό της σειράς, η επόμενη σεζόν των “Κλεμμένων” πιθανότατα θα αποτελείται από 100 επεισόδια και η κύρια σκέψη των Megaλικών, είναι η σειρά να επιστρέψει στην αρχική θέση προβολής της, δηλαδή, κάθε απόγευμα στις 7.00 και να είναι αυτή που θα δίνει το πολυπόθητο lead-in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού.

Read More

And More