Όλη η αλήθεια για την περιπέτεια υγείας του Γιάννη Πουλόπουλου!

Μια δύσπνοια που ένιωσε τον οδήγησε στο νοσοκομείο. Ο Γιάννης Πουλόπουλος πέρασε αυτές τις μέρες μια περιπέτεια υγείας και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και στο χειρουργείο για επέμβαση αγγειοπλαστικής. Μέχρι και σήμερα νοσηλεύεται στην Μονάδα Εμφραγμάτων στο Νοσοκομείο Ελπίς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, όμως, η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή και ευτυχώς έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο. Η επέμβαση που έκανε μάλιστα είχε μεγάλη επιτυχία και τώρα περιμένει με την οικογένεια του, την σύζυγό του Μπέτυ και την κόρη τους Άντα το εξιτήριο για να επιστρέψει στο σπίτι του.

“Ευτυχώς που τον προλάβαμε και έπεσε σε καλά χέρια γιατρών. Όλα πήγαν μια χαρά και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Μάλλον ο Γιάννης θα πάρει εξιτήριο αύριο ή ακόμη και σήμερα”, αποκάλυψε η γυναίκα του και συμπλήρωσε: “Τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, ο Γιάννης αισθανόταν δυσκολία στην αναπνοή του και αμέσως τον μεταφέραμε με ιδιωτικό ασθενοφόρο στο Λαϊκό. Εκεί διαπιστώθηκαν καρδιολογικής φύσεως ευρήματα και κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ελπίς”.

Τώρα αυτό που μένει είναι να ξεκουραστεί και να ανακάμψει, αλλά και να σταματήσει το κάπνισμα, όπως δήλωσε η σύζυγός του. “Ο Γιάννης από εδώ και πέρα δεν θα μπορεί να ξανακαπνίσει. Τέλος. Το κόβουμε και εγώ και η Άντα για να τον βοηθήσουμε”.

Read More

And More