Όλη η αλήθεια για την Βίκυ Χατζηβασιλείου και τον Alpha! Μετακομίζει τελικά το “Πακέτο” της;

Ιδιαίτερος ντόρος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες με την είδηση που κυκλοφορεί και θέλει την Βίκυ Χατζηβασιλείου να βρίσκεται σε νέο κύκλο συζητήσεων με τον Alpha, γιατι οι ιθύνοντες του καναλιού έχουν σου λέει σκεφτεί το “Πακέτο” της του χρόνου να αλλάξει μέρα και ώρα μετάδοσης.

Πιο συγκεκριμένα αυτό που συζητιέται έντονα τα τελευταία 24ωρα είναι το γεγονός πως τα στελέχη του Alpha μελετούν σοβαρά το ενδεχόμενο το “Πακέτο” της Βίκυς από Οκτώβρη να κάνει την έκπληξη και να εγκαταλείψει το prime-time της Πέμπτης και να εισβάλλει στο prime-time του Σαββάτου, προκειμένου να καλυφθεί το κενό που άφησε πίσω του ο Σπύρος Παπαδόπουλος και το “Στην υγειά μας” που ψάχνουν ως γνωστόν για νέα τηλεοπτική στέγη…

Είναι ,όμως, έτσι τα πράγματα; Μετά από μία σειρά τηλεφωνημάτων που είχα με υψηλά ιστάμενα στελέχη του καναλιού, έμαθα πως όχι μόνο δεν ισχύει η… μετακόμιση, αλλά πως ουδέποτε τέθηκε τέτοιο θέμα!

“…Δεν έχουμε ιδέα πως έχει προκύψει κάτι τέτοιο. Δεν ισχύει τίποτα απολύτως σε σχέση με την μετακόμιση του “Πακέτου” στο prime-time του Σαββάτου. Εννοείται πως είναι εποχή που σκεφτόμαστε και σχεδιάζουμε πράγματα, όμως, όχι για το “Πακέτο” παραμένουν ακριβώς ίδια τα δεδομένα”.

Συμπέρασμα; Λήξης συναγερμού, τουλάχιστον για την ώρα!

Read More

And More