Ολη η αλήθεια για το διαζύγιο Πέτρου Κωστόπουλου-Mega! Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το brand-new πρωινό…

Πολλά έχουν ειπωθεί, έχουν ακουστεί και ακόμα περισσότερα έχουν γραφτεί τον τελευταίο καιρό σε σχέση με το αν το Mega και ο Πέτρος Κωστόπουλος συνεχίζουν να πορεύονται… χέρι – χέρι και από Οκτώβρη.

Παρά το γεγονός ότι κάπου εκεί γύρω στο Πάσχα υπήρξε ένας προβληματισμός στα άνωθεν κλιμάκια του καναλιού για το αν θα έπρεπε ο Πέτρος Κωστόπουλος να παραμείνει στο τιμόνι του “Πρωινού Mou” και παρά το γεγονός ότι κάποιοι υποστήριζαν πως ίσως να έπρεπε όντως ο γνωστός δημοσιογράφος να συνεχίσει και για δεύτερη σεζόν – με την έννοια του ότι φέτος έβαλε ένα… σκαλοπάτι στην καθημερινή του σχέση με τον κόσμο – στην πορεία τα πλάνα των Megaλικών άλλαξαν άρδην…

Ετσι, δεν είναι τυχαίο που τον τελευταίο καιρό όλο και φούντωναν οι φήμες που ήθελαν το κανάλι να αποφασίζει να προχωρήσει την νέα χρονιά σε μία fresh, ολοκαίνουργια επιλογή. Μάλιστα, η φυγή του Πέτρου από το “Πρωινό Mou” ήταν κάτι που το καταλάβαινε κανείς εύκολα, μιας και στις συνεχόμενες ερωτήσεις που κάναμε στο κανάλι σε σχέση με το τι θα γίνει του χρόνου, τις τελευταίες είκοσι μέρες μας απαντούσαν πεισματικά, πως ότι είναι να μας το πουν θα μας το πουν μετά το τέλος της εκπομπής, οπότε και ήταν ηλίου φαεινότερο, πως τα μαντάτα δεν θα ήταν ευχάριστα.

Αποτέλεσμα, Κάπου εδώ οι δρόμοι του Πέτρου και του Mega χωρίζουν και το Μεγάλο Κανάλι βάζει πλώρη για ολοκαίνουργιο πρωινό.

Σύμφωνα δε με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες θα έχουμε να κάνουμε με ένα γυναικείο, ψυχαγωγικό μαγκαζίνο, το οποίο θα διατηρεί κανονικά όλες τις στήλες των γνωστών καθημερινών, πρωινών, ψυχαγωγικών εκπομπών και το κυριότερο; Δεν θα το παρουσιάζει ζευγάρι! Οι Megaλικοί προσανατολίζονται στο να επιστρέψουν στην παλιά, κλασική τηλεοπτική συνταγή και να δώσουν το brand-new πρωινό τους σε μόνο έναν παρουσιαστή και για να ακριβολογώ στα χέρια μίας και μοναδικής παρουσιάστριας.

Αντε ,λοιπόν, μην κάθεσαι, πέρασε ρίζα, μπούκλα το μαλλί και βουρ προς Mega μεριά!!!

Read More

And More