Όλη η showbiz στην πρεμιέρα της παράστασης “Jesus Christ Superstar”! [pics]

Το αξεπέραστο, κλασικό, πολυβραβευμένο μιούζικαλ “Jesus Christ Superstar” των Andrew Lloyd Webber και Tim Rice, σταθμός στην ιστορία του θεάματος παγκοσμίως, έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τρίτης και όλη η εγχώρια showbiz έδωσε το παρών. Αν και υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις τις τελευταίες μέρες, με κάποιους να ισχυρίζονται πως το έργο προσβάλει το χριστιανισμό, όλα κύλησαν ομαλά χθες και φυσικά όσοι σχολίασαν την παράσταση, είπαν πως σε καμία περίπτωση δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Η κλασική πια παγκόσμια επιτυχία ήρθε στην Αθήνα του σήμερα να μιλήσει στην καρδιά μας για την τελευταία εβδομάδα της ζωής του Χριστού πάνω στη γη, να μας θυμίσει την αληθινή αγάπη, τη γνήσια συγκίνηση, τη βαθιά χαρά και την αλήθεια. Με τον δικό του σύγχρονο τρόπο, στους νέους κάθε ηλικίας.

Στο μιούζικαλ πρωταγωνιστοούν: Ιησούς: Αιμιλιανός Σταματάκης, Iούδας: Ησαίας Ματιάμπα, Mαρία Μαγδαληνή: Ήβη Αδάμου και η Αντιγόνη Ψυχράμη για συγκεκριμένες παραστάσεις και ο Νίκος Μουτσινάς στο ρόλο του Ηρώδη.

Το Θέατρο Ακροπόλ χθες βράδυ λοιπόν γέμισε από διάσημες παρουσίες και όχι μόνο και όλοι βγήκαν ενθουσιασμενοι από την παράσταση. Δες ποιοι παρακολούθησαν το πολυσυζητημένο μιούζικαλ

Μπέττυ Μαγγίρα

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Μαίρη Συνατσάκη

Δέσποινα Βανδή

Με τους πρωταγωνιστές, Ησαΐα Ματιάμπα και Αιμιλιανό Σταματάκη

Δάνης Κατρανίδης, Μαριάννα Τουμασάτου, Παναγιώτα Βλαντή

Τζώνη Καλημέρης

Λευτέρης Πανταζής με την κόρη του Κόνι Μεταξά

Ιωάννα Πηλιχού, Μάκης Τσούφης

Ευρυδίκη

Σύλβια Δεληκούρα

Μιρέλα Πάχου

Κατερίνα Παπουτσάκη, Ευγενία Σαμαρά

Η Ήβη Αδάμου που βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, με συναδέλφους και φίλους

Ο Μύρωνας Στρατής που απόλαυσε τον κολλητό του

 

H Σταρ Ελλάς 2017 Μαρία Ψηλού

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More