Ολίβια Γαβρίλη: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει! Video

Η Ολίβια Γαβρίλη είναι τεσσάρων μηνών έγκυος και η ευτυχία της δεν περιγράφεται με λόγια! Η γνωστή δημοσιογράφος και blogger λίγο μετά την αποβολή της στις αρχές του περασμένου Μάη, έμεινε ξανά έγκυος και πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε ενθουσιασμένη στα social media το φύλο του μωρού που περιμένει! Η Ολίβια θα αποκτήσει ξανά… αγόρι!

“It’s a boy! Τρίτο αγοράκι περιμένουμε στην οικογένειά μας! Τα αγόρια πετούν στα σύννεφα, ενώ η Αθηνά χρειάστηκε λίγη ώρα για να συνειδητοποιήσει πως το να είσαι η μοναδική νεράιδα του σπιτιού δεν είναι και τόσο κακό after all. Μας ζήτησε βέβαια να κάνουμε κι άλλο παιδί και αν χρειαστεί κι άλλο ένα, αρκεί να αποκτήσει αδελφούλα! Ευχαριστούμε για τις αμέτρητες ευχές, εύχομαι υγεία και χαρά σε όλους και να πάνε όλα καλά σε όλες τις συνεγκυούλες και τα μωράκια τους!” έγραψε στα social media, ανεβάζοντας ένα βίντεο από τη στιγμή της αποκάλυψης.

https://www.facebook.com/oliviagavrili/posts/10158474013103260

 

Η χαρούμενη οικογένεια μαζεύτηκε γύρω από το τραπέζι και έκανε πάρτι… αποκάλυψης φύλου (κάτι αρκετά σύνηθες στο εξωτερικό), κόβοντας μια τούρτα, η οποία μέσα ήταν μπλε!

Η Ολίβια Γαβρίλη μετρά ένα χρόνο σχέσης με τον σύζυγό της, Σταύρο Λασκαρίδη, και οι δυο τους αδημονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον γιο τους. Η πρώην σύζυγος του Μάνου Αντώναρου έχει ακόμα τρία παιδιά, την Αθηνά, τον Αρχέλαο και τον Άγγελο.

Με το καλό!

Read More

And More