Ολίβια Γαβρίλη: Η γαμήλια τούρτα της αποκαλύπτει την ιστορία αγάπης με τον σύζυγό της! Φωτογραφίες

Η Ολίβια Γαβρίλη είναι μια γλυκιά μανούλα και μια πετυχημένη blogger για μαμάδες! Την Ολίβια την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το γάμο της με τον δημοσιογράφο Μάνο Αντώναρο από τον οποίο απέκτησε δυο υπέροχα παιδιά την Αθηνά και τον Αρχέλαο. Ο γάμος τους δεν πήγε όσο καλά θα ήθελαν και αποφάσισαν να χωρίσουν. Ο Μάνος έφυγε από τη ζωή το 2018  και η Ολίβια που απέκτησε αλλο ένα παιδάκι μετά τον χωρισμό του προσπάθησε να επουλώσει την “πληγή” των παιδιών από την απώλεια του μπαμπά τους.

Πλέον η Ολίβια άλλαξε σελίδα στη ζωή της και το Σαββατοκύριακο παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Σταύρο Λασκαρίδη ο οποίος είναι κτηνίατρος. Η Ολίβια με το πιο ευτυχισμένο χαμόγελο που την έχουμε δει, μοιράστηκε στα social media φωτογραφίες από τον γάμο της και ήταν μια πανέμορφη νύφη! Σήμερα μας αποκάλυψε γιατί η γαμήλια τούρτα της είχε πάνω μια… νύφη φραγκόκοτα και έναν γαμπρό… βραδύποδα!

“Η τούρτα! O Σταύρος μου είναι κτηνίατρος. Στην αρχή της γνωριμίας μας, ναζιάρικα τον ρώτησα τι ζώο θα ήμουν και μου απάντησε φραγκόκοτα για να με πειράξει. Το πήρα κι εγώ στα σοβαρά και έμεινε. Αυτός ήταν από την αρχή ο βραδύποδάς μου: ήρεμος, υπομονετικός, με αγαπη για τον… ύπνο, ήρθε και κούμπωσε τέλεια πάνω στο δικό μου σβέλτο, ανυπόμονο και ενθουσιώδες του χαρακτήρα μου. Τα φαινομενικά αταίριαστα ζωάκια έγιναν το πιο ταιριαστό ζευγάρι. Ο sloth και η φραγκόκοτα έγιναν τατουάζ, κουκλάκια και inside jokes στην παρέα μας. Ε δεν γινόταν να μην γίνουν και γαμήλια τούρτα! Την ανέλαβε η φίλη μου Νίκη Καβαδάτου στη Λάρισα” έγραψε η Ολίβια για την τούρα του γάμου της!

Read More

And More