Ολίβια Γαβρίλη: Ποζάρει δείχνοντας τις ατέλειές της και δίνει το δικό της μήνυμα!

Η Ολίβια Γαβρίλη είναι δημοσιογράφος και  γράφει πολύ ενδιαφέροντα άρθρα για τη μητρότητα αλλά και τα παιδιά και λύνει απορίες σχετικά με οποιοδήποτε ερώτημα έχει κάθε νέα και όχι μόνο μητέρα! Την γνωρίσαμε καλύτερα από τον γάμο της με τον δημοσιογράφο Μάνο Αντώναρο, με τον οποίο απέκτησε δυο παιδιά την Αθηνά και τον Αρχέλαο.

Η Ολίβια που είναι άνθρωπος των media αλλά και των social media μας δείχνει τις ατέλειές της αλλά κυρίως τους προβληματισμούς της από τη “ψεύτικη ζωή” που ζούμε μέσα από το instagram πολλές φορές χωρίς να το καταλαβαίνουμε και σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει…

Διάβασε όσα ενδιαφέροντα έγραψε:

Xθες λίγα λεπτά πριν προσγειωθούμε, ο απέναντι μπροστινός μου έβγαλε το κινητό του και μπήκε στο Instagram. Αφού ήταν στο οπτικό μου πεδίο, το μάτι μου καρφώθηκε στην οθόνη. Γυναίκες με μαγιό περνούσαν η μία κάτω από την άλλη με ταχύτητα, καθώς το δάχτυλο του έκανε swipe με τρελό ρυθμό. Κάποιες λίγες φορές ζούμαρε για ένα sec σε κανένα στήθος ή κανέναν κώλο και μετά συνέχιζε. Καρδούλες δεν έδινε εύκολα, όλα κι όλα. Ήταν δύσκολος! Και εκεί για αλλη μια φορά σκέφτηκα… ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ; Μπήκαμε ηθελημένα σε internet realities, σε διαδικτυακά νυφοπάζαρα και καλλιστεία, προσπαθούμε με μανία να δείξουμε πόσο ωραία περνάμε, πόσο ωραίοι είμαστε, πόσο αψεγάδιαστοι. Ή ακόμα και ψεγάδια να έχουμε, θελουμε να φωνάξουμε πως τα αγαπάμε. Άραγε το κάνουμε γιατί στα αλήθεια μας αγαπάμε ή για να μας πουν μπράβο; Η κατάσταση έχει βγει εκτός ελέγχου. Όχι γιατί ποζάρουμε με μαγιό ή γιατί βάζουμε φίλτρα στη μούρη μας, αλλά γιατί δεν έχουμε ιδέα πόσο κακό κάνουμε στο μέσα μας. Ζουμε τα χρόνια της κατάθλιψης και απλά δεν το έχουμε καταλάβει ακόμα. Όταν αποφάσισα πως έπρεπε να χωρίσω αλλιώς θα καταδίκαζα τα παιδιά μου και εμένα σε μια όχι και τόσο καλή ζωή, μια από τις πρώτες μου σκέψεις (και δεν ντρέπομαι πια να την πω), ήταν «Θεέ μου, τι θα πουν όσοι μας ακολουθούν; Θα με σταυρώσουν!»

Όπως και έγινε. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία που μέχρι να εξαφανιστω από τα social media να είστε σίγουροι πως θα σας την πω. Σκεφτείτε το μέγεθος της τραγωδίας: ζουμε δυο ζωές, την ιντερνετική και την κανονική, καταβάλλοντας υπερπροσπάθεια για την πρώτη και γυρίζοντας την πλάτη στη δεύτερη που θέλει πολλή δουλειά για να γίνει ωραία. Φίλτρα η αληθινή δεν έχει. Μόνο δουλειά. Στο internet λοιπόν που γίνεται viral σε λίγες ώρες το «Πουτάνα μη μου λες sientelo» και το «Αυτή η κωλάρα είναι σα καρδιά, ou-na-na-na-na» προσπαθούμε όλοι να βρούμε πια την άκρη. Και εγώ που προσπαθώ να μάθω πια να αγαπώ τον εαυτό μου, κρύβω την κοιλιά μου που οσο και να γυμνάζω ποτέ δεν θα γίνει instagramική, γιατί μετά από τρία παιδιά, το δέρμα τα έπαιξε και πού και πού σκέφτομαι να κάνω κοιλιοπλαστική. Ευτυχώς τις υπόλοιπες μέρες με αγαπώ έτσι ακριβώς όπως είμαι. Και όταν φύγω από εδώ, θα με αγαπώ ακόμα πιο αληθινά.

Η Ολίβια, δημοσίευσε τις δυο φωτογραφίες, δίπλα δίπλα. Στην δεξιά κρύβει την κοιλίτσα της ενώ στην αριστερή δείχνει τις ατέλειές που της άφησαν οι 3 γέννες.

Read More

And More