Όλο το παρασκήνιο του “διαζυγίου” του Δημήτρη Σκαρμούτσου με το Star!

“Master Chef” χωρίς Δημήτρη Σκαρμούτσο γίνεται; Μέχρι πριν από λίγες ημέρες θα σου έλεγα δεν γίνεται, όμως, πλέον έχουν αλλάξει άρδην τα τηλεοπτικά δεδομένα.

Ναι, μπορεί το “Master Chef 2” να ετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς, όμως, όχι ο γνωστός chef δεν πρόκειται να είναι και φέτος στο ίδιο τηλεοπτικό πρότζεκτ και ούτε καν και στο ίδιο τηλεοπτικό πόστο.

Τι εννοώ μ ΄αυτό; Ότι ο Δημήτρης και δεν θα είναι ο ένας εκ των τριών κριτών του συγκεκριμένου μαγειρικού τάλεντ και ότι δεν θα παραμείνει και στο Star, αναλαμβάνοντας κάποια άλλη τηλεοπτική πρόταση.

Βλέπεις λατρεμένη, οι Starικοί φέτος αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μία τολμηρή ανανέωση της γνωστής κι αγαπημένης εκπομπής, με στόχο να της δώσουν ένα πιο έντονο, νεανικό χαρακτήρα, όπως επίσης και να ενισχύσουν τα γυρίσματα που έχουν κάνουν με τα πρόσωπα της κριτικής επιτροπής.

Μοιραία ,λοιπόν, αυτή τους η απόφαση – σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές -, είχε να κάνει και με το… παζλ των προσώπων του “Master Chef”, γιατί δεν θα μπορούσαμε να μιλάμε για γενναίες αλλαγές, αν αυτές οι αλλαγές, δεν ακουμπούσαν και τα πρόσωπα που στελεχώνουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Έτσι, το κανάλι προσανατολίστηκε στην λογική να διατηρήσουν για δεύτερη, συνεχόμενη σεζόν την θέση τους οι δύο νέοι chef που ανέλαβαν τηλεοπτική δράση πέρσι και είναι λογικό να είναι πιο… “άκαυτοι” τηλεοπτικά και να προχωρήσουν στην αντικατάσταση του Δημήτρη Σκαρμούτσου. Με άλλα λόγια; Παραμένουν κανονικά ο Σωτηρής Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης και αποχωρεί ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Το… τηλε-συνοικέσιο με τον Δημήτρη δεν μπορούσε να προχωρήσει άλλο, γιατί αυτή η αλλαγή που θα υπάρξει στα γυρίσματα και στον εντατικό ρυθμό που θα πρέπει να ακολουθηθεί, δεν μπορούσε να συνδυαστεί με τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του, οι οποίες αν κρίνουμε από την τελική απόφαση αυτού του “διαζυγίου”, δεν του άφηναν περιθώρια για… χρονικούς ελιγμούς.

Επιπλέον ,- σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες που έφτασαν στις κεραίες μου -, τέθηκε μεταξύ άλλων και θέμα λόου-μπάτζετ της εκπομπής, οπότε είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο, πως η αντικατάσταση του Δημήτρη Σκαρμούτσου θα προσπαθήσουν να γίνει με έναν όχι τόσο αναγνωρίσιμο και αγαπημένο chef, αλλά με κάποιον ταλαντούχο “μαέστρο” της κουζίνας, ο οποίος μέχρι τώρα δεν είχε την τύχη να βρεθεί μπροστά από τα τηλεοπτικά φώτα και να… τηλε-μεγαλουργήσει!

“Με τον Δημήτρη συνεργαστήκαμε άψογα και είναι ένας άνθρωπος κι ένας επαγγελματίας που εκτιμάμε ιδιαίτερα”, αποκαλύπτουν στο TLIFE υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του καναλιού και σπεύδουν να συμπληρώσουν: “Όμως, αποφασίσαμε φέτος να προχωρήσουμε σε κάποιες αλλαγές και σε αυτό το νέο πλαίσιο δεν μπορέσαμε να συνδυάσουμε και τα θέλω μας και τις υποχρεώσεις μας. Άλλωστε, οι συνεργασίες είναι κύκλοι που ανοίγουν και κλείνουν. Εννοείται πως στο μέλλον μπορεί και να ξανά βρεθούμε”.

Read More

And More