Όλοι έτοιμοι για την ημέρα Θετικής ενέργειας στο ΟΑΚΑ! Φωτογραφίες από τις πρόβες!

Όλοι έτοιμοι για την ημέρα Θετικής ενέργειας στο ΟΑΚΑ! Φωτογραφίες από τις πρόβες! | tlife.gr

Οι πρόβες έχουν ολοκληρωθεί και η σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2019 ετοιμάζεται να υποδεχθεί το μεγαλύτερο line up καλλιτεχνών! Σήμερα από νωρίς το απόγευμα το Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ θα πλημμυρίσει από χιλιάδες κόσμου και, φυσικά, από αμέτρητη θετική ενέργεια!

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 έρχεται από το Playmotion by Amita Motion με το μεγαλύτερο line up καλλιτεχνών που ανέβηκαν ποτέ στη σκηνή της!Όλοι οι καλλιτέχνες ολοκλήρωσαν τις πρόβες και την προετοιμασία τους για την πιο θετική ημέρα του χρόνου και όλα είναι έτοιμα για μία ανεπανάληπτη μουσική γιορτή!

Ε

Στο πιο θετικό stage θα βρεθούν αγαπημένοι καλλιτέχνες της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής, από όλα τα είδη μουσικής!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, οι ΜΕΛΙSSΕS, η Ελένη Φουρέιρα, ο Fy, ο Light, οι Playmen, ο Sin Boy, ο Snik, ενώ Special Guests της φετινής μουσικής γιορτής θα είναι οι Marcus & Martinus!

Μαζί τους οι: Βαγγέλης Κακουριώτης, Αναστάσιος Ράμμος, Έλενα Τσαγκρινού, Αlcatrash, D3LTA, Jimko, Josephine, Lil Barty, Mad clip, Mike, Natasha Kay, Oge, Dj Pitsi, The Players, Vemily, Wolves και YPO.

Παρουσιάζει ο Ζήσης Ρούμπος, μαζί του η Josephine!

READ more