Όλοι οι celebrities του “Dancing” στην επίσημη πρεμιέρα της Κ. Δανδουλάκη!

Παρέλαση επωνύμων έγινε χθες βράδυ στο θέατρο “Κάτια Δανδουλάκη” και την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Να ζει κανείς ή να μην ζει”! Μετά την μεγάλη επιτυχία του περσινού χειμώνα στο θέατρο και μια επίσης πετυχημένη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, η απολαυστική παράσταση των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα επέστρεψε δυναμικά.

/

Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν όλοι οι celebrities που συμμετέχουν φέτος στο “Dancing with the stars” στηρίζοντας την μοναδική Κάτια Δανδουλάκη. Ανάμεσά τους ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Αργύρης Αγγέλου, η Γκαλένα Βελίκοβα, ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο Αλέξης Κωστάλας, η Κέλλυ Κελεκίδου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Έλενα Παπαβασιλείου, ο Σπύρος Σούλης, ο Κώστας Κρομμύδας, ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Ηλίας Βρεττός και πολλοί άλλοι.

/

Βέβαια, την απολαυστική παράσταση παρακολούθησαν και πολλοί φίλοι και συνεργάτες των ηθοποιών, όπως η Αλέκα Παπαρήγα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, η Μαρινέλλα, η Ελισάβετ Μουτάφη, ο Κώστας Σπυρόπουλος και η Λόλα Νταϊφά.

/

Λίγα λόγια για την παράσταση:
Πολωνία 1941. Γερμανική Κατοχή. Μια διάσημη ηθοποιός (Κάτια Δανδουλάκη) απατά τον άντρα της (Παύλος Χαϊκάλης) με έναν πολύ νεότερο της αντιστασιακό (Μάνος Παπαγιάννης).

/

Μια ερωτική φάρσα στήνεται στα παρασκήνια ενός θεάτρου. Ο αταίριαστος έρωτας της ώριμης πρωταγωνίστριας και του νεαρού αντιστασιακού – ένα από τα κλασσικά θέματα της φάρσας – είναι αστεία αθώος – ροζ. Μόνο που το ροζ αρχίζει να σκουραίνει επικίνδυνα όταν στα γρανάζια της φάρσας πιάνονται ένας Γερμανός στρατηγός (Τάσος Κωστής) μαζί με την αυστηρή γραμματέα του (Κατιάνα Μπαλανίκ ) και τον ηλίθιο υπασπιστή του (Σπύρος Μεριανός), μια διπλή κατάσκοπος (Σοφία Βογιατζάκη) και ο αμπιγιέρ της πρωταγωνίστριας (Πρόδρομος Τοσουνίδης).

/

Το ετερόκλητο αυτό πλήθος μπλέκεται σε ένα τυφώνα από συμπτώσεις, ανατροπές και μεταμφιέσεις, όπου συγχέονται οι ρόλοι και χάνονται τα όρια ανάμεσα στα στρατόπεδα των Πολωνών αντιστασιακών και των κατακτητών τους. Μουσικά νούμερα και αγωνιώδεις καταδιώξεις, λαμπερές τουαλέτες και οπλοπολυβόλα, θεατρίνοι και Ες – Ες γίνονται ένα κουβάρι για να νικήσει στο τέλος η ομάδα των θεατρίνων.
Δες φωτογραφίες από την παράσταση:

Ντορέττα Παπαδημητρίου, Κέλλυ Κελεκίδου
/

Μαρινέλλα, Κώστας Σπυρόπουλος
/

Σταματίνα Τσιμτσιλή, Έλενα Παπαβασιλείου
/

Νικολέτα Καρρά, Λάουρα Νάργιες
/

Τάσος Κωστής, Ελισάβετ Μουτάφη
/

Κώστας Σπυρόπουλος, Κάτια Δανδουλάκη, Ζέτα Μακρτπούλια
/

Παύλος Χαϊκάλης, Ζέτα Μακρυπούλια, Κατιάνα Μπαλανίκα
/

Κώστας Σπυρόπουλος, Κάτια Δανδουλάκη
/

Φώτης Σεργουλόπουλος
/

Ο Ηλίας Βρεττός με την ντάμα του
/

Ιωάννα Τιμοθεάδου, Σωκράτης Αλαφούζος, Μελίνα Πετροπούλου
/

Σπύρος Σούλης με την Μαρία Αντιμισάρη
/

Ο Κώστας Κρομμύδας με την Άννα Πολύζου
/

Έλενα Παπαβασιλείου, Αργύρης Αγγέλου, Ηλίας Βρεττός, Κλώντια-Άννα Στόγια
/

Κλώντια-Άννα Στόγια, Ηλίας Βρεττός, Μαρίνα Γιώτη, Κώστας Κρομμύδας
/

Αλέξης Κωστάλας, Φωκάς Ευαγγελινός
/

Μαρινέλλα, Λόλα Νταϊφά
/

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος
/

Γκαλένα Βελίκοβα
/

Read More

And More