Όλοι οι καλλιτέχνες στη συναυλία αφιέρωμα για τα “55 χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος” [pics, video]

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο η συναυλία του “Όλοι Μαζί Μπορούμε”, που φέτος ήταν αφιερωμένη στο μεγάλο Έλληνα λαϊκό συνθέτη Χρήστο Νικολόπουλο. Η συναυλία “55 Χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος” ξεκίνησε λίγο μετά τις 9 το βράδυ με πλήθος κόσμου να δίνει το παρών και να καταχειροκροτά τους καλλιτέχνες. Παρουσιαστής της μεγάλης και λαμπερής συναυλίας ήταν ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Μεταξύ των ονομάτων των καλλιτεχνών που προσφέρθηκαν να συμμετάσχουν αφιλοκερδώς και να ερμηνεύσουν τραγούδια του συνθέτη είναι  (αλφαβητικά) οιΚωνσταντίνος Αργυρός, Μελίνα Ασλανίδου, Δέσποινα Βανδή, Γλυκερία, Στέλιος Διονυσίου, Νατάσα Θεοδωρίδου, Γιώργος Μαργαρίτης, Πάολα, Πίτσα Παπαδοπούλου, Γιάννης Πλούταρχος, Αντώνης Ρέμος, Στέλιος Ρόκκος.

Δεδομένης της χθεσινής ξαφνικής απώλειας του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα σε ηλικία 63 ετών, που βύθισε όλη τη χώρα σε απέραντη θλίψη, οι καλλιτέχνες ανέβηκαν σύσσωμοι στη σκηνή και ερμήνευσαν κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του τραγουδοποιού και τραγουδιστή, σκορπίζοντας τη συγκίνηση σε ολόκληρο το στάδιο.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More