“Ολοι οι καλοί χωράνε” στο αποψινό “Δια Ταύτα”!

Η αίθουσα των δικαστηρίων δίνει τελευταία άφθονη τροφή στην καυτή πολιτική ειδησεογραφία. Κάπου εκεί βρήκε έμπνευση κι ο Λάκης Λαζόπουλος για την πολυαναμενόνη επιστροφή του στην τηλεόραση. Μόνο που στην αίθουσα του δικού του δικαστηρίου, και με το χέρι στο Ευαγγέλιο, θα σκάσει άφθονο το γέλιο.

Εξωσυζυγικά περπατήματα και εξωπραγματικά μπερδέματα. Κομμωτριούλες στα μαχαίρια (ή στα ψαλίδια) και μεγαλοκυρίες που αποδείχτηκαν πολύ «μικρές». Ανίεροι ιερείς και ευυπόληπτοι πολίτες που είναι (και) μανιακοί δολοφόνοι. Εκπρόσωποι του νόμου, μα και του υπονόμου. Ερωτοχτυπημένοι αντιεξουσιαστές και ορκισμένοι εθνικιστές.

Τη σκηνοθεσία αυτής της «πειραγμένης» δικαστικής σειράς επιμελείται ο Δημήτρης Σταματόπουλος, ενώ τα σενάρια των υπόλοιπων έξι επεισοδίων υπογράφουν οι Μαρία Γεωργιάδου, Πάνος Έξαρχος, Έλενα Σολωμού, Κωστής Παπαδόπουλος, Νίκος Σταθόπουλος και Βίκυ Κουκούτση.

Απόψε θα δούμε πως… Όλοι οι καλοί χωράνε!

Έξι σέξι και υπεράνω πάσης υποψίας Αθηναίοι συλλαμβάνονται σε ρετιρέ να επιδίδονται σε σεξουαλικό όργιο. Προσπαθούν απεγνωσμένα να θολώσουν τα νερά, ζητούν τη συγκάλυψη της αστυνομίας και την επιείκεια του δικαστηρίου, γιατί το σκάνδαλο που επίκειται να ξεσπάσει είναι ομολογουμένως τεράστιο. Η κυρία Μουστοξύδη όμως, η αυτόπτης μάρτυς, δίνει ανατριχιαστικές περιγραφές της πολλαπλής συνεύρεσης. Συνέβησαν, άραγε, όλα αυτά στο αμαρτωλό ρετιρέ ή μόνο στη νοσηρή φαντασία της μάρτυρος;

Πρωταγωνιστούν: Λάκης Λαζόπουλος, Φαίη Ξυλά, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Λιόλιος, Κίκα Γεωργίου, Μένια Αναγνωστοπούλου, Δέσποινα Σαραφίδου. Μπάτμαν ο Σωκράτης Πατσίκας. Στο ρόλο της Αμαλίας Μουστοξύδη η Ντίνα Μιχαηλίδη.

Read More