Ολοκαίνουργια …”Gossip Girl” από σήμερα στο Star !

Ηρθαν και κατάφεραν με τα …πικάντικα κουτσομπολιά τους να μας κατακτήσουν ! Ο λόγος ; Ο λόγος για τα “Gossip Girl” του Star, τα οποία απο σήμερα το απόγευμα στις 16.45 επιστρέφουν δριμύτερα στους δέκτες μας για νέες …gossip-περιπέτειες !

Με άλλα λόγια; Η επιτυχημένη αμερικάνικη σειρά βρίσκεται και πάλι στο πρόγραμμα του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς, με ολοκαίνουργια επεισόδια, αφού ξεκινά η προβολή του τρίτου τους κύκλου…

Καλώς ήλθατε στο Άπερ Ιστ Σάιντ του Μανχάταν, το μέρος όπου τα παιδιά των πλουσίων απολαμβάνουν τα προνόμιά τους, μοιράζονται τις ανησυχίες τους και παίρνουν αποφάσεις για το μέλλον τους με τις πιστωτικές κάρτες του μπαμπά στο πορτοφόλι τους.

Μια νέα εποχή ξεκινάει για τη Μπλερ, τη Σερένα, την Τζένι, τον Νέιτ, τον Νταν, τον Τσακ μετά την αποφοίτησή τους από το λύκειο. Έρωτας, προδοσία, φθόνος, σκάνδαλα, μυστικά και βέβαια πολύ κουτσομπολιό!

Η ζωή είναι μπροστά τους και θέλουν να γευθούν όλους τους πειρασμούς που τους προσφέρει η Νέα Υόρκη και η τσέπη τους.
Η Τζένι μεταμορφώνεται σε ένα αδίστακτο πλάσμα, που τελικά χάνει τα πάντα και καταλήγει μόνη και άδεια. Ζητάει απελπισμένα την αγάπη του Νέιτ, αλλά εκείνος έχει μάτια μόνο για τη Σερένα. Ο Τσακ πληγώνει για ακόμη μία φορά την Μπλερ αλλά και τον εαυτό του. Η Σερένα βρίσκεται στο πλευρό της. Η Τζορτζίνα επιστρέφει με μια μεγάλη έκπληξη για τον Νταν, που βλέπει τη ζωή του να καταστρέφεται. Η Σερένα και ο Νέιτ φαίνεται να μην μπορούν να ξεπεράσουν τις διαφορές που τους χωρίζουν.
Ένα ταξίδι στην Ευρώπη, ένα παιδί που έρχεται στον κόσμο και ζητά πατέρα, μια ρημαγμένη ψυχή που θέλει τη λύτρωση, ένα δαχτυλίδι αρραβώνων που δεν δόθηκε και … ένας πυροβολισμός, κομμάτια του πολυτελούς παζλ.
Σε κάθε βήμα, σε κάθε κίνηση, βρίσκονται στο μικροσκόπιο του «Gossip Girl». Και αυτή τη χρονιά δεν θα τους αφήσει σε ησυχία και θα προκαλέσει τις αντοχές τους και τις ανοχές τους!

Και κάποιες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες …

Ο 3ος κύκλος είναι παραγωγής 2009 – 2010 και ολοκληρώνεται σε 22 επεισόδια.

Έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 14 Σεπτεμβρίου του 2009 και τον παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 2 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Τις χρονιές 2008 – 2009 οι νεαροί πρωταγωνιστές της σειράς Μπλέικ Λάιβλι, Λέιτον Μίστερ, Τσέις Κρόφορντ, Εντ Γουέστγουικ βραβεύτηκαν στα “Teen Choice Award” σε διάφορες κατηγορίες.

Τα γυρίσματα του νέου κύκλου γίνονται στη Νέα Υόρκη στις περιοχές Μανχάταν, Μπρούκλιν, Χάμπτονς, Κουίνς, στο Λος Άντζελες και το Παρίσι.
Ο 4ος κύκλος της σειράς έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010.

H σειρά προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία σε 40 χώρες.

Read More

And More