Ολόκληρη η συνέντευξη της Μενεγάκη στον Ψινάκη!

Ολόκληρη η συνέντευξη της Μενεγάκη στον Ψινάκη! | tlife.gr

Τον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 989 επισκέφθηκε η Ελένη Μενεγάκη χθες το πρωί…

Η Ελένη Μενεγάκη ήταν καλεσμένη χθες το πρωί στην ραδιοφωνική εκπομπή του Ηλία Ψινάκη. Εκεί η ξανθιά παρουσιάστρια τα είπε όλα έξω από τα δόντια. Ακούστηκε πιο αποφασισμένη από ποτέ και έτοιμη για όλα.

Τόσο καιρό δεν είχε πει ποτέ τίποτα. Ακόμα και στον γάμο του καλού της φίλου και συνάδελφου Γρηγόρη Γκουντάρα, όταν έπεσαν πάνω της οι δημοσιογράφοι, για να της αποσπάσουν μια ατάκα για όλα αυτά που ακούγονται γύρω από το όνομα της δεν πήραν λέξη.

Αλλά στον πολύ καλό της φίλο Ηλία Ψινάκη έλυσε την σιωπή της, δεν έκρυψε την πραγματική της ψυχολογία και δήλωσε ότι είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει όσους της επιτίθενται! Έχει κουραστεί από όλα όσα λέγονται, μετά τις φωτογραφίες που διέρευσαν με τον Ματέο Παντζόπουλο. Χωρίς να κρύψει τον εκνευρισμό της είπε χαρακτηριστικά: »Σιχαίνομαι τους χυδαίους και τους συκοφάντες».

Όταν συνέχισαν την συζήτηση τους σε πιο ουδέτερα και χαλαρά θέματα, η Ελένη Μενεγάκη έδειξε την αδυναμία που έχει προς τον Ηλία Ψινάκη λέγοντας: »Είσαι η χαρά της ζωής».

Άκουσε αποσπάσματα από ολόκληρη τη ραδιοφωνική εκπομπή Ψινάκη-Μενεγάκη:

Η Ελένη Μενεγάκη κάνει ερωτήσεις στον Ηλία Ψινάκη για τον Νίκο Καρβέλα και το Greek Idol . Ενώ σε ερώτηση του Ηλία για τα κακόβουλα σχόλια, η Ελένη είπε ότι την στενοχωρεί να ακούει συκοφαντίες και ότι προτιμά να κλείνει τα αυτιά της.

Η Ελένη επιβεβαιώνει στον Ηλία πόσο καλός της φίλος είναι.

Ακούστε το βίντεο που ετοίμασε η Ελένη για την ζωή του Ηλία.

Η Μενεγάκη ανακρίνει τον Ηλία για την προσωπική του ζωή.

Ελένη και Ηλίας περνάνε καλά και κάνουν πλάκα.

READ more