Όλος ο καλλιτεχνικός κόσμος στην επίσημη πρεμιέρα Αλευρά – Μιχαήλ! Φωτογραφίες

Από την οδό Φυλής στη Λεωφόρο της Δόξας… μεταφέρει τους θεατές η νέα επίκαιρη κωμωδία της Δήμητρας Παπαδοπούλου με πρωταγωνιστές την Κωνσταντίνα Μιχαήλ και τον Θανάση Αλευρά. Η πρωτότυπη μουσική κωμωδία για τον “Έλληνα της κρίσης” που ψάχνει το όνειρό του ακόμα και στην άλλη άκρη του κόσμου εκανε επίσημη πρεμιέρα και ήταν όλοι εκεί.
Η παράσταση “Μάνα θα πάω στο Hollywood” στο θέατρο Ιλίσια έκρυβε το βράδυ της Τρίτης πολλές εκπλήξεις, διάσημους καλεσμένους από τον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο και πολλές συναντήσεις. Ανάμεσα στους επώνυμους καλλιτέχνες ήταν η Δέσποινα Βανδή, ο Ηλίας Ψινάκης, η Κατερίνα Παπουτσάκη, οι πρωταγωνιστές από τους “Συμμαθητές”, η Αθηνά Οικονομάκου και η Ντορέττα Παπαδημητρίου με τους συντρόφους τους, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ο Θοδωρής Αθερίδης και πολλοί ακόμη.

Θανάσης Αλευράς, Δήμητρα Παπαδοπούλου, Φωκάς Ευαγγελινός, Δέσποινα Βανδή, Κωνσταντίνα Μιχαήλ

Η επίκαιρη και ολοκαίνουργια κωμωδία της Δήμητρας Παπαδοπούλου με τίτλο «Μάνα θα πάω στο Hollywood» είναι σε σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού και Δήμητρας Παπαδοπούλου και μας θυμίσει ότι ακόμα και στα πιο δύσκολα ο Έλληνας ψάχνει να εφεύρει λύσεις για να επιβιώσει και να απογειωθεί.

Θανάσης Αλευράς, Κωνσταντίνα Μιχαήλ
Μια σύγχρονη κοινωνική καταγραφή, δοσμένη με τον κωμικοτραγικό τρόπο που μόνο η Δήμητρα Παπαδοπούλου μπορεί να περιγράψει τόσο γλαφυρά, μας μεταφέρει στην Αθήνα του σήμερα, όπου ο Έλληνας φοβάται ότι μπορεί να αποτύχει σε ό,τι ονειρευτεί. Ακραίες συμπεριφορές και βίαια ξεσπάσματα κατακλύζουν την καθημερινότητα μέσα στην απόγνωση μας. Αλλά το χιούμορ και το γέλιο πάντα βρίσκουν τρόπο να δείξουν την αλήθεια αλλά και τη λύση, που συχνά είναι μπροστά στα μάτια μας και σπάνια μπορούμε να δούμε!

Με φόντο ένα διαμέρισμα στην οδό Φυλής, δύο άνεργοι ηθοποιοί μηχανεύονται τα πάντα ώστε να συγκεντρώσουν το ποσό που χρειάζονται για να πάνε στο Hollywood! Στην προσπάθεια τους αυτή θα φτάσουν στο σημείο ακόμα και να μετατρέψουν προσωρινά το διαμέρισμα τους σε οίκο ανοχής όπου θα συμβούν απίστευτες καταστάσεις… Σε ένα περιβάλλον όπως αυτό της οδού Φυλής, με τις ιδιαιτερότητες της ίδιας μας της φυλής που αδυνατεί να συνεννοηθεί, θα τα καταφέρουν άραγε ποτέ να φτάσουν στον προορισμό τους και να πετύχουν το στόχο τους;

Δες φωτογραφίες:

Μάριος Αθανασίου, Μαρία Σολωμού, Αθηνά Οικονομάκου, Θανάσης Αλευράς, Βασιλική Ανδρίτσου

Ηλίας Ψινάκης

Ντορέττα Παπαδημητρίου, Δημήτρης Μηλιώγλου, Τίνα Μεσσαροπούλου

Κατερίνα Παπουτσάκη, Θανάσης Αλευράς

Μαρία και Θωμαΐς Ανδρούτσου

Δήμητρα Παπαδοπούλου, Θοδωρής Αθερίδης

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Κώστας Αποστολάκης, Πηνελόπη Πλάκα

Σύλβια Δεληκούρα, Μαρία Σολωμού, Κατερίνα Παπουτσάκη

Βασιλική Ανδρίτσου, Μαριάννα Τουμασάτου, Μιχάλης Μαρίνος, Αντώνης Λουδάρος, Φαίδρα Δρούκα

Φωκάς Ευαγγελινός, Δήμητρα Παπαδοπούλου, Ηλίας Ψινάκης

Δημήτρης Μαυρόπουλος, Ιεροκλής Μιχαήλίδης, Θοδωρής Αθερίδης

Χάρης Γρηγορόπουλος, Θανάσης Αλευράς, Φωτεινή Ντεμίρη, Βασιλική Ανδρίτσου, Νίκη Παλληκαράκη, Αλίνα Κοτσοβούλου, Αθηνά Οικονομάκου

Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Ελένη Ροδά

Αντώνης Λουδάρος, Δήμητρα Παπαδοπούλου, Μαρία Καβογιάννη, , Αντώνης Κρόμπας, Φωκάς Ευαγγελινός, Θανάσης Αλευράς

Αντώνης Λουδάρος, Χρήστος Φερεντίνος, Μιχάλης Μαρίνος

Μάριος Αθανασίου, Μαριάννα Τουμασάτου

Σπύρος Μπιμπίλας, Νικήτας Κακλαμάνης

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Άννα Κουρή, Νίκη Παλληκαράκη

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More