Όλος ο «Σασμός» στην πρεμιέρα της παράστασης «Φιλοκτήτης» – Φωτογραφίες

Στο θέατρο Βράχων βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 5/7 οι πρωταγωνιστές του Σασμού λίγο πριν το μεγάλο φινάλε της σειράς.

Οι ηθοποιοί της σειράς έδωσαν το «παρών» στην παράσταση «Φιλοκτήτης» για να τιμήσουν τους συμπρωταγωνιστές τους από τη σειρά, όπου συμμετέχουν στο έργο.

Το παρών στην θεατρική βραδιά έδωσαν η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, ο Δημήτρης Λάλος, ο Μιχάλης Αεράκης, η Σάντυ Χατζηιωάννου, χαρίζοντας το πιο θερμό χειροκρότημά τους, στους συναδέλφους τους.

Στο τέλος της παράστασης μάλιστα, οι ηθοποιοί βρέθηκαν στα παρασκήνια για να συγχαρούν από κοντά τους πρωταγωνιστές, αλλά και για να φωτογραφηθούν όλοι μαζί.

Η τραγωδία του Σοφοκλή «Φιλοκτήτης» παρουσιάστηκε από τα Θεατρικά Δρώμενα «Ίασμος» για το καλοκαίρι του 2022. Τον απαιτητικό ρόλο του πληγωμένου ομώνυμου ήρωα ερμηνεύει ο Τάσος Νούσιας, αυτόν του φιλόδοξου Νεοπτόλεμου αναλαμβάνει ο ανερχόμενος Γιώργος Αμούτζας, ενώ στον ρόλο-πρόκληση του πολυμήχανου Οδυσσέα βρίσκουμε την Μαρία Πρωτόπαππα. Μαζί τους ένας 6μελής χορός ταλαντούχων ηθοποιών.

Εριέττα Μανούρη-Σάντυ Χατζηιωάννου-Χριστίνα Χειλά Φαμέλη

Μαρία Πρωτόπαππα-Γιώργος Αμούτζας

Μαριλίτα Λαμπροπούλου-Γιάννης Νταλιάνης

Δημήτρης Λάλος-Τάσος Νούσιας-Μαριλίτα Λαμπροπούλου-Γιώργος Αμούτζας

Θοδωρής Κατσαφάδος-Μαρία Πρωτόπαππα

Νίκος Βερλέκης-ΜΙχάλης Αεράκης

Γιώργος Αμούτζας-Σπύρος Μπιμπίλας

 

Πυγμαλιών Δαδακαρίδης-Νεκταρία Γιαννουδάκη-Θάνος Μπίρκος

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More