Ολυμπία: Η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ απολαμβάνει το καλοκαίρι της στην Ελλάδα! [pics]

Τις καλοκαιρινές βουτιές της με την οικογένεια της απόλαυσε στην Ελλάδα η Ολυμπία. Η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, όπως κάθε χρόνο, πέρασε ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι με θέα το απέραντο γαλάζιο. Μαζί με τους γονείς και τα αδέρφια της χάρηκε το ελληνικό καλοκαίρι στις Σπέτσες και στο Πόρτο Χέλι, όπου ζουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου ο παππούς και η γιαγιά της, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και η Άννα-Μαρία.

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα της Real News, οι διακοπές της 24χρονης καλλονής, που απολαμβάνει τα φώτα της δημοσιότητας και διατηρεί σχέσεις με τους κύκλους της υψηλής κοινωνίας ζώντας μεταξύ Νέας Υόρκης και Λονδίνου, συνέπεσαν με αυτές του Τεό Νιάρχου και της αγαπημένης του. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο “χρυσός” κληρονόμος συναντήθηκε με την Ολυμπία και πέρασαν χαλαρές στιγμές στη Σπετσοπούλα. Μαζί τους ήταν και ο Εμίλ Φατάλ, γόνος μεγάλης επιχειρηματικής οικογένειας του Καΐρου, με τον οποίο η Ολυμπία διατηρεί τρυφερή φιλία εδώ και αρκετά χρόνια.

Η παρέα πραγματοποίησε μικρές αποδράσεις με σκάφος στις Σπέτσες και στην Ύδρα, κάνοντας στάσεις για βουτιές αλλά και για να μαζέψει αχινούς, απολαμβάνοντας ανέμελες στιγμές.

Δες φωτογραφίες:

Η Ολυμπία έζησε ένα αξέχαστο ελληνικό καλοκαίρι!

Read More

And More