Ολυμπία Κρασαγάκη: Η στιγμή που μίλησε ανοιχτά για τον καρκίνο, το χειρουργείο και το αισιόδοξο μήνυμα – «Η ζωή είναι πολύτιμη»

Η Ολυμπία Κρασαγάκη, η πετυχημένη φωτογράφος και αγαπητή των celebrities, ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας της, αναφέροντας πως χειρουργήθηκε, λίγους μήνες μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο.

«Στην ζωή μας έρχονται κάποιοι άνθρωποι για να μας χαρίσουν απλόχερα χαρά. Τυχεροί όποιοι τους συναντήσουν. Εγώ δεν νιώθω απλά τυχερή αλλά ευγνώμων γιατί η Φιορίτα Πουλακάκη μου έδωσε πίσω την ζωή μου», έγραψε στο instagram η γνωστή φωτογράφος η ποζάροντας με την γιατρό της, με την οποία φαίνεται πως ξεκίνησε μια δυνατή φιλία.

Ολυμπία Κρασαγάκη – Η στιγμή που μίλησε ανοιχτά για τον καρκίνο

Το περασμένο Μάιο, η γνωστή φωτογράφος έκανε μια… διαφορετική ανάρτηση στα social media, παρουσιάζοντας με τον δικό της τρόπο την περιπέτεια με την υγεία της. «Έτσι ξαφνικά , εκεί που δεν τον περιμένεις, εκεί που δεν τον αναζητάς, έρχεται και σου αλλάζει την ψυχοσύνθεση , την ζωή την ίδια. Δεν ξέρεις ποτέ τι εκπλήξεις σου επιφυλάσσει.

Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι αυτός είναι ο κεραυνοβόλος έρωτας ή ο καρκίνος. Αποφασίζω λοιπόν, με ψυχραιμία, υπομονή, αισιοδοξία και με ένα χαμόγελο, να αποδεχτώ τον καρκίνο, που τόσο φοβόμαστε να κατονομάσουμε. “Life is fantastic” έλεγε ο David Bowie και εγώ λέω “La Vie est Belle” » ήταν το μήνυμά της.

Αμέσως οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να γράψουν τα μηνύματα στήριξης στην Ολυμπία Κρασαγάκη η οποία αντιμετώπισε γενναία τον καρκίνο.

Ολυμπία Κρασαγάκη: «Δεν πενθώ για τα μακριά, κυματιστά μαλλιά μου»

 Ένα μήνα μετά την αποκάλυψη για την μάχη της με τον καρκίνο, η Ολυμπία Κρασαγάκη πόζαρε κάτω από τον Ναό του Ποσειδώνα μιλώντας ανοιχτά για την αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση και τα κοντά της μαλλιά.

«Στην Αρχαία Ελλάδα η κοπή των μαλλιών ήταν ένδειξη πένθους. Δεν πενθώ για τα μακριά, κυματιστά μαλλιά μου. Η ζωή είναι πολύτιμη και με κοντά μαλλάκια», έγραψε η Ολυμπία Κρασαγάκη τονίζοντας για άλλη μια φορά το πόσο πολύτιμη είναι η ζωή, ασχέτως της εξωτερικής εικόνας.

Ολυμπία Κρασαγάκη – Όταν φωτογράφησε την Ιωάννα Παλιοσπύρου χωρίς μάσκα

Η γνωστή φωτογράφος πριν μερικούς μήνες, είχε αντικρίσει από τους πρώτους, το πρόσωπο της Ιωάννας Παλιοσπύρου χωρίς μάσκα, όταν βρέθηκε απέναντί της για μια φωτογράφιση που δεν θα ξεχάσει ποτέ στην καριέρα της.

Σε συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη και το Secret της εφημερίδας “Παραπολιτικά” η Ολυμπία Κρασαγάκη είχε μιλήσει για την γνωριμία της με την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Εγώ γνώρισα την Ιωάννα όταν ήρθε να κάνει podcast και τη φωτογράφισα. Επειδή ήμουν επηρεασμένη παρακολουθώντας την ιστορία της στα ΜΜΕ, είχα μια μικρή αγωνία για το πώς θα την αντικρίσω, γιατί ήταν καθαρά συναισθηματικό το θέμα. Βλέποντας ένα κορίτσι με αυτή τη μάσκα και γνωρίζοντας τι είχε συμβεί, σκεφτόμουν πώς θα ήταν αν είχε συμβεί αυτό στο παιδί μου.

Όμως το παρουσιαστικό της και ο τρόπος που κινείται με έκαναν να ξεχάσω ότι πάω να φωτογραφίσω έναν άνθρωπο που δεν έχει πρόσωπο, και από τη στιγμή που κάνω πορτραίτα, ήταν για μένα μια ευαίσθητη στιγμή», είχε εξομολογηθεί.

Η Ολυμπία Κρασαγάκη, όλο αυτό το διάστημα εξακολουθεί να μένει ενεργή στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, δείχνοντας να ξεπερνά με αισιοδοξία την περιπέτεια της υγείας, όπως ακριβώς θέλησε να την αντιμετωπίσει από την πρώτη στιγμή.

Φωτογραφίες: Instagram

 

Read More

And More