Ολυμπία Κρασαγάκη: Θυμάται την πρώτη της συνάντηση με την Ειρήνη Παππά – «Αγέρωχο βλέμμα, δυνατό γέλιο»

Σε ηλικία 96 ετών η Ειρήνη Παππά έφυγε από τη ζωή, η σπουδαία ηθοποιός η οποία τα τελευταία χρόνια ζούσε απομονωμένη στο χωριό της στο Χιλιομόδι Κορινθίας.

Η φωτογράφος Ολυμπία Κρασαγάκη κάνοντας ανάρτηση στο instagram θυμάται την πρώτη της συνάντηση στο Παρίσι το 1993 με την Ειρήνη Παππά αλλά και την στιγμή που την φωτογράφισε.

Ολυμπία Κρασαγάκη – Αναλυτικά η ανάρτησή της

«Την Ειρήνη Παππά την είδα για πρώτη φορά στο σπίτι του Βαγγέλη Παπαθανασίου στο Παρίσι το 1993. Ήρθε απευθείας από τη Ρώμη, μαζί της είχε φέρει την ωραιότερη τούρτα κάστανο που έχω φάει ποτέ. Στην παρέα κυριαρχούσε το αγέρωχο βλέμμα της και το δυνατό της γέλιο. Την χάζευα με θαυμασμό από απόσταση. Ενδιάμεσα πήγαινα κρυφά στη κουζίνα προς το ψυγείο και έτρωγα λίγο από το ονειρεμένο γλυκό κάστανο.

Χρόνια αργότερα στην Αθήνα την ξανά συνάντησα για να την φωτογραφίσω. Η αυστηρή, δυναμική της ματιά δεν είχε αλλάξει. Της είπα για την πρώτη μας συνάντηση στο Παρίσι, τον Βαγγέλη και την τούρτα κάστανο από τη Ρώμη…

Οι αναμνήσεις της γλύκαναν το αγέρωχο βλέμμα της. Βυθίστηκε σε μια καρέκλα στη μέση του τίποτα και χαμογέλασε», έγραψε η Ολυμπία Κρασαγάκη.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympia Krasagaki Official (@olympiakrasagaki)

Φωτογραφίες: Instagram /NDP

Read More

And More