Αποκάλυψε το όνομα της μικρής τους κόρης

Ολυμπία Χοψονίδου: H συγκινητική ανάρτηση για την αποχώρηση του Βασίλη Σπανούλη από το μπασκετ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε η Ολυμπία Χοψονίδου να σχολιάσει την απόφαση του συζύγου της Βασίλη Σπανούλη να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. (δες εδώ τις φορές που η Ολυμπία Χοψονίδου βρέθηκε στο γήπεδο με τα παιδιά της για να καμαρώσει τον σύζυγό της)

Η πρώην σταρ Ελλάς άλλωστε, που είναι παντρεμένη με τον Βασίλη Σπανούλη από το 2009 και μαζί έχουν αποκτήσει έξι παιδιά υπήρξε από τις πιο πιστές του θαυμάστριες αφού δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να τον καμαρώνει από τις κερκίδες. Μάλιστα στην ανάρτηση που έκανε πριν λίγα λεπτά αποκαλύπτει για πρώτη φορά και το όνομα της μικρότερης κόρης τους που είναι Αλεξάνδρα.

“Όσα τα αστέρια του ουρανού τόσες λέξεις θέλω να γράψω. Μα είναι φτωχές αυτές μπροστά στο μεγαλείο της καρδιάς σου. Όσα και αν κατάφερες ποτέ δεν ξέχασες ποιος είσαι γι αυτό ο Θεός ανταπέδωσε να φτάσεις εκεί που είσαι..ήρθε η ημέρα τελικά να πεις το μεγάλο αντίο……..

Συγγνώμη αλλά μετά από αυτό η συγκίνηση ,η περηφάνεια, οι αναμνήσεις, οι δύσκολες αλλά και οι χαρούμενες στιγμές δεν με αφήνουν να σκεφτώ καμιά ομοιοκαταληξία .. Από εμένα τον Θανάση ,τον Βασίλη, τον Δημήτρη, την Αιμιλία ,την Αναστασία και την Αλεξάνδρα ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μας πρόσφερες και για αυτές που θα έρθουν στο καινούργιο κεφάλαιο της ζωής μας!! Σ´αγαπάμε πολύ!!” έγραψε η Ολυμπία Χοψονίδου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympia Chopsonidou (@olympiachop)

Read More

And More