Ολυμπία Χοψονίδου: «Εσύ που με τον ερχομό σου άλλαξες την φιλοσοφία μου» – Οι ευχές για τα γενέθλια του γιου της

Με μια ιδιαίτερη μέρα ξεκίνησε η εβδομάδα για την Ολυμπία Χοψονίδου, καθώς η σημερινή μέρα είναι ξεχωριστή για εκείνη και τον Βασίλη Σπανούλη, αφού ο γιος τους, Βασίλης, έχει τα γενέθλιά του.

Η Ολυμπία Χοψονίδου, εδώ και αρκετά χρόνια έχει αφιερωθεί στην οικογένεια και τα παιδιά της που αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά της. Άλλωστε η καθημερινότητά της είναι πολύ γεμάτη αφού η ζωή με έξι παιδιά στο σπίτι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα.

Με αφορμή τα γενέθλια του γιου της λοιπόν,  η γλυκιά μανούλα που μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινή της ζωή, δημοσίευσε μία φωτογραφία του μικρού Βασίλη και τη συνόδευσε με το πιο γλυκό μήνυμα.

«Χρόνια πολλά και στον άνθρωπο που τα ξέρει όλα. Ότι απορία έχει θα στην λύσει. Δεν χάνει δευτερόλεπτο αγώνα μπάσκετ, γνωρίζει τους πάντες και τα πάντα. Χρόνια πολλά Βασιλάκη μου, εσύ που με τον ερχομό σου άλλαξες όλη την φιλοσοφία και με έκανες να τα δω όλα πιο εύκολα και πιο απλά, χωρίς κόπο αλλά με τρόπο. Σε αγαπώ πολύ», έγραψε η Ολυμπία Χοψονίδου.

 

 

 

Read More

And More