Ολυμπία Χοψονίδου: Έτσι είναι μια τυπική μέρα στο σπίτι… με έξι παιδιά! Φωτογραφίες

Άμα θεωρείς ότι είναι δύσκολα με ένα παιδί στο σπίτι…. φαντάσου με έξι! Η Ολυμπία Χοψονίδου είναι ένα τρανό παράδειγμα πως μπορείς να τα καταφέρεις και με έξι μικράκια! Η πρώην Σταρ Ελλάς απέκτησε με τον σύζυγό της και αρχηγό του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη τρία κορίτσια και τρία αγόρια και παρά τις δυσκολίες, απολαμβάνει στο μέγιστο να είναι μαμά τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz απολαμβάνει κάθε πολύτιμη στιγμή μαζί με τα παιδιά του και δεν σταματά να σκέφτεται πράγματα για να τα απασχολήσει. Μπορεί το έκτο παιδί να είναι μόλις 3 μηνών και να χρειάζεται συνεχώς την αγκαλιά και τη φροντίδα της μητέρας του, όμως δεν ισχύει το ίδιο και για τα υπόλοιπα, αφού δεν σταματούν τα παιχνίδια!

Η Ολυμπία Χοψονίδου ξυπνάει αρκετά νωρίς το πρωί και δυστυχώς κοιμάται αρκετά αργά, καθώς μαζί με τον άντρα της περιμένουν πρώτα τα παιδιά να πέσουν στο κρεβάτι τους. Με το που ξυπνάει θηλάζει την νεογέννητη κορούλα της και στη συνέχεια φτιάχνει πρωινό για εκείνη και τον Δημήτρη, τον Θανάση, την Αιμιλία, τον Βασίλη και την Αναστασία. Η μέρα συνεχίζει με αμέτρητα παιχνίδια, με τα παιδιά να μη σταματούν να τρέχουν και να πηδάνε από εδώ και από εκεί.

Ευτυχώς, η οικογένεια Σπανούλη διαθέτει ένα μεγάλο σπίτι και έτσι τα αγόρια και τα κορίτσια τους έχουν άπλετο χώρο να κάνουν ό,τι θέλουν! Μέσα από τα Instagram Stories της, η μελαχρινή καλλονή μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους πως είναι μια τυπική μέρα στο σπίτι με έξι παιδιά!

Η Ολυμπία Χοψονίδου απολαμβάνει να είναι μια full time μαμά!

Read More

And More