Ολυμπία Χοψονίδου: Η γυναίκα που εμπνέει τον Βασίλη Σπανούλη και το γούρι τους!

Πίσω από κάθε μεγάλο άντρα κρύβεται… μια γυναίκα και στην δική του περίπτωση μια γυναίκα με τρία παιδιά στην αγκαλιά και ένα στην κοιλιά. Ο λόγος για την Ολυμπία Χοψονίδου και τον Βασίλη Σπανούλη, που μετά τη νίκη του Ολυμπιακού και την πρόκριση στον τελικό του Final 4, έχουν γίνει το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι των ημερών.
Η Ολυμπία, που βρίσκεται ήδη στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, χωρίς δεύτερη σκέψη πήρε τα τρία αγόρια της – τον Θανάση, τον Βασίλη junior και τον Δημήτρη – αλλά και την αδελφή της Βαλέρια και βρέθηκε πρώτη και καλύτερη στις κερκίδες του σταδίου στη Μαδρίτη. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να αφήσει μόνο τον σύζυγό της σε αυτό τον αγώνα!

Μην ξεχνάς, άλλωστε, ότι το πρώην μοντέλο είναι η έμπνευση, αλλά και το γούρι του Σπανούλη, όπως έχει αποκαλύψει κατά καιρούς και ο ίδιος…
Και όχι το μόνο, αφού και οι εγκυμοσύνες της Ολυμπίας έχουν συνδεθεί με τις νίκες του άντρα της. Όχι δεν είναι αστείο, αλλά μια πραγματικότητα, αφού ο Βασίλης Σπανούλης στις τρείς προηγούμενες εγκυμοσύνες της γυναίκας του κατέκτησε το… Ευρωπαικό! Κάτι που ευελπιστεί να κάνει και απόψε!

Όλα ξεκίνησαν το 2009, όταν ο Βασίλης Σπανούλης αγωνιζόταν ακόμα στον Παναθηναϊκό. Η σύζυγος του Λαρισαίου σταρ έμεινε έγκυος με το πρώτο παιδί του ζευγαριού και το Μάιο εκείνου του χρόνου η ομάδα κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης, με τον αθλητή να εκλαμβάνει το γεγονός αυτό σαν γούρι.
Το 2012 αλλά και το 2013, η Ολυμπία έφερε στον κόσμο τα δυο αγόρια της Βασίλη και Δημήτρη και ο Σπανούλης έφερε στο σπίτι, δυο ακόμη προκρίσεις, κατακτώντας δυο συνεχόμενων ευρωπαϊκών τίτλων από την ομάδα του Πειραιά.

Και τώρα που η Ολυμπία είναι έγκυος στην κόρη, περιμένουν όλοι με αγωνία να δουν τι θα κάνει ο Ολυμπιακός στον τελικό με την Ρεάλ…

Για την ιστορία, πάντως, να πούμε ότι το ζευγάρι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους είναι μαζί από το 2008 και ένα χρόνο μετά ήρθε στη ζωή τους ο Θανάσης τους. Ο πολιτικός τους γάμος έγινε το 2010 στο δημαρχείο του Νέου Ηρακλείου και τον Ιούνιο του 2011 ήρθε και ο θρησκευτικός γάμος στο κτήμα Νάσιουτζικ.

Από τότε η οικογένειά τους, όλο και μεγαλώνει και τα παιδιά τους, τους γεμίζουν χαμόγελα χαράς!

Read More

And More