Ολυμπία Χοψονίδου: Η νέα καθημερινότητα με την 7μελή οικογένειά της εν μέσω της καραντίνας [pics]

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης τηρούν τις εντολές του Υπουργείου Υγείας και παραμένουν μέσα στο σπίτι τους μαζί με τα έξι παιδιά τους ενώ βγαίνουν εκτός αυτού μόνο για τα απαραίτητα ψώνια από το σούπερ μάρκετ. Τα σχολεία έχουν κλείσει εδώ και καιρό με σκοπό να προστατευτούν τα παιδιά από τον κορονοϊό και κατ΄επέκταση να προστατέψουν τις ευπαθείς ομάδες έτσι σύσσωμη η οικογένεια βρίσκεται στο σπίτι.

Το ζευγάρι έχει τη δυνατότητα και φυσικά το χρόνο να χαρεί τα έξι παιδιά του και παρά το χαμό που μπορεί να επικρατεί στο σπίτι τους, εκείνοι το απολαμβάνουν. Μπορεί οι μέρες που διανύουμε να είναι δύσκολες για όλους, όμως η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης είναι ψύχραιμοι και έχουν προσαρμοστεί στους νέους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Η Ολυμπία Χοψονίδου, μάλιστα, θέλησε να μας δώσει μια γεύση από το πώς περνάνε αυτές οι μέρες κάνοντας παράλληλα χιούμορ για την απαγόρευση άνω των δέκα ατόμων στον ίδιο χώρο, μιας και εκείνοι είναι 8. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ίδια μας έδειξε τις οικογενειακές στιγμές θαλπωρής που ζουν!

Δες φωτογραφίες:

Η οικογένεια Σπανούλη έχει βρει τον τρόπο να απολαμβάνει αυτές τις ημέρες!

Read More

And More