Ολυμπία Χοψονίδου: Καμάρωσε τα παιδιά της στις αθλοπαιδιές! Φωτογραφίες

Μετά την δύσκολη περίοδο του εγκλεισμού λόγω της επέλασης της πανδημίας του κορονοϊού, η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης έχουν αρχίσει να βγαίνουν μαζί με τα παιδιά τους ενώ, παράλληλα, εκείνα επέστρεψαν και στις δραστηριότητές τους.

Το πρώην μοντέλο μπορεί τους τελευταίους μήνες να έχει αφοσιωθεί στη μικρότερη κόρη του, που γεννήθηκε πριν από περίπου έξι μήνες, όμως δεν λείπει ποτέ από το πλευρό των υπόλοιπων παιδιών του. Η Ολυμπία Χοψονίδου είναι full time μαμά και παρά το γεγονός ότι καθημερινά τρέχει δεν χάνει στιγμή την ενέργειά της.

Η οικογένεια μπορεί να μην έχει ξεκινήσει ακόμα τις καλοκαιρινές διακοπές της σε κάποιο νησί, όμως έχει αρχίσει τις εξορμήσεις της στις παραλίες της Αττικής.

Η Ολυμπία Χοψονίδου διαθέτει το δικό της προφίλ στο Instagram και συχνά τροφοδοτεί το προφίλ της με φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά, η ίδια βρέθηκε σε αθλητικό όμιλο των νοτίων προαστίων και παρακολούθησε τις προπονήσεις των παιδιών της, γεγονός που αποκάλυψε στους followers της. Η ίδια είναι μια περήφανη μαμά και αυτό φαίνεται!

Δες φωτογραφίες:

Η Ολυμπία Χοψονίδου καμαρώνει τα παιδιά της!

Read More

And More