Site icon TLIFE

Ολυμπία Χοψονίδου: Οι δημόσιες ευχές στον μεγαλύτερο γιο της Θανάση – Φωτογραφία

Ξεχωριστή  η σημερινή ημέρα για την οικογένεια της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη αφού ο μεγαλύτερος γιος τους Θανάσης είχε την ονομαστική του εορτή.

Η πρώην Σταρ Ελλάς τα τελευταία χρόνια έχει αφιερωθεί στην οικογένεια και τα παιδιά της που αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά της. Η καθημερινότητά της θα έλεγε κανείς ότι είναι κάτι παραπάνω από γεμάτη αφού η ζωή με έξι παιδιά στο σπίτι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα και ο προσωπικός της χρόνος είναι ελάχιστος ωστόσο εκείνη δείχνει να απολαμβάνει κάθε στιγμή της ζωής της.

Με αφορμή λοιπόν τη σημερινή ημέρα, η Ολυμπία Χοψονίδου που συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινή της ζωή, δημοσίευσε ένα instastory με δυο φωτογραφίες στις οποίες την βλέπουμε μαζί με τον μεγάλο της γιο Θανάση ο οποίος σήμερα είναι 12 ετών.

Να θυμίσουμε πως η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης είναι μαζί από το 2007 ενώ το 2011 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Μάλιστα, μαζί έχουν αποκτήσει και έξι παιδιά τον Θανάση, τον Βασίλη, τον Δημήτρη, την Αμαλία, την Αναστασία και την Αλεξάνδρα.

© 2024 tlife.gr