Ολυμπία Χοψονίδου: Οι περιπέτειες και η ταλαιπωρία της πολύτεκνης μητέρας! [pic]

Ούτε δυο μήνες δεν έχουν περάσει από την μέρα που η Ολυμπία Χοψονίδου απέκτησε το πέμπτο της παιδί και ήδη τα έχει βρει σκούρα! Η πολύτεκνη μητέρα έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της Βασίλη Σπανούλη τρία αγόρια (τον Θανάση, τον Βασίλη και τον Δημήτρη) και δύο κορίτσια, την Αιμιλία και το νεογέννητο μωρό της και οι οικογενειακές περιπέτειες στο σπίτι αυξήθηκαν κι άλλο. Η πρώην Σταρ Ελλάς δεν σταματά τα ξενύχτια για χάρη της μπέμπας της, ειδικά το πρώτο διάστημα που πρέπει να την θηλάζει.

Μάλιστα, η Ολυμπία ανέβασε το Σαββατοκύριακο μία μακροσκελή ανάρτηση, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφέροντας την ταλαιπωρία που βιώνει, έχοντας τέσσερα παιδιά και ένα βρέφος στο σπίτι. Φυσικά, η μελαχρινή καλλονή δεν θα άλλαζε με τίποτα στον κόσμο τις ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές που ζει με τον σύζυγό της και τα πέντε τους παιδιά!
“Οταν αρχιζει να σταζει το γαλα και γινετε μουσκεμα η μπλουζα σου, αφου για ακομη μια φορα δεν εχεις φορεσει τα προστατευτικα, ασχετα εαν εχεις αγορασει 5 κουτια απο αυτα και δεν τα εχεις χρησιμοποιησει ποτε… και το μωρο κοιμαται, δεν εχει ξυπνησει την ωρα που περιμενες και φυσικα θα ξυπνησει την ωρα που εχεις ξαπλωσει στο κρεβατακι σου και εισαι ετοιμη να σε παρει ο υπνος και θα ξενυχτησεις μεχρι νωρις το πρωι και εκει που λες,επιτελους θα κοιμηθω λιγακι θα ξυπνησει το αλλο σου το παιδι και θα σου ζητησει γαλα τα χαραματα και θα πρεπει να το φτιαξεις…”, έγραψε μεταξύ άλλων, η ταλαιπωρημένη μαμά!

Διάβασε ολόκληρη την ανάρτηση:

Οταν αρχιζει να σταζει το γαλα και γινετε μουσκεμα η μπλουζα σου, αφου για ακομη μια φορα δεν εχεις φορεσει τα προστατευτικα(ουτε καν ξερω πως λεγονται)ασχετα εαν εχεις αγορασει 5 κουτια απο αυτα και δεν τα εχεις χρησιμοποιησει ποτε.. και το μωρο κοιμαται,δεν εχει ξυπνησει την ωρα που περιμενες και φυσικα θα ξυπνησει την ωρα που εχεις ξαπλωσει στο κρεβατακι σου κ εισαι ετοιμη να σε παρει ο υπνος και θα ξενυχτησεις μεχρι νωρις το πρωι και εκει που λες,επιτελους θα κοιμηθω λιγακι θα ξυπνησει το αλλο σου το παιδι και θα σου ζητησει γαλα τα χαραματα και θα πρεπει να το φτιαξεις, να αλλαξεις το παμπερς γιατι ειναι μουσκεμα, θα φυγεις τρεχοντας να πηδηξεις στο κρεβατι κ να πεις.. ναι τωρα ειμαι ετοιμη να κοιμηθω κ τοτε θα σε φωναξει το αλλο σου παιδι ..μαμα φοβαμαι βλεπω αραχνες και θα τρεξεις να τον ηρεμησεις και να του πεις ‘μην φοβασαι αγορι μου η μανουλα ειναι διπλα σου κ θα τον χαιδεψεις να αποκοιμηθει.. κ ελπιζεις οτι μπορει να κλεισεις τα ματια σου για λιγο ..αλλα κανεις μεγαλο λαθος γιατι ηρθε η ωρα να αλλαξεις πανα στο μωρο,να το ξανα θηλασεις,να σε παρει ο υπνος την ωρα που θηλαζεις και να πεταχτεις ξαφνικα νομιζοντας οτι σου εφυγε ο σβερκος???? Και ολα αυτα πως μου ηρθαν τωρα???????????????????επειδη εβγαλα γαλα με το θηλαστρο??? Νομιζω πως δεν παω καλα βραδιατικα????????????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympia Chopsonidou (@olympiachop) στις

Read More

And More