Ολυμπία Χοψονίδου: Οι πρώτες βουτιές με τα παιδιά! Άρχισε να φαίνεται η φουσκωμένη κοιλιά της

Μπορεί ως τώρα να μην έχει μιλήσει ανοιχτά για την πέμπτη εγκυμοσύνη της, τα πρώτα σημάδια όμως είναι πια εμφανή. Ο λόγος για την Ολυμπία Χοψονίδου που περιμένει το 5ο παιδί της με τον Βασίλη Σπανούλη και δεν σταματά να χαμογελά. Η πρώην Σταρ Ελλάς, μάλιστα, έκανε τις πρώτες βουτιές με τα παιδιά της στα νότια προάστια και άφησε να φανεί η φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Φορώντας ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό και έχοντας στο πλευρό της τα αγγελούδια της: την μικρή Αιμιλία και τα αγόρια της, η Ολυμπία βρέθηκε στον Αστέρα Βουλιαγμένης και απόλαυσε το παιχνίδι με τα παιδιά, ενώ χαλάρωσε και πλάι στο κύμα. Η σύζυγος του αρχηγού του Ολυμπιακού μάλιστα, έδειχνε να χαίρεται πολύ αυτήν την όμορφη περίοδο. Η ίδια πια μετά από τέσσερις εγκυμοσύνες δεν έχει τίποτα να φοβάται και δεν αγχώνεται…

Όσο για τον διάσημο μπαμπά;. Τα ευχάριστα νέα ανακοινώθηκαν πριν λίγες μέρες και αποτέλεσαν σημαντική είδηση για τον “μπασκετόκοσμο”. Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι κάθε φορά που η Ολυμπία Χοψονίδου ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο ένα από τα παιδιά τους φέρνει γούρι στον Βασίλη Σπανούλη και στην ομάδα του. Στις τρεις πρώτες εγκυμοσύνες της Ολυμπίας ο Kill Bill κατέκτησε την Ευρωλίγκα (2009, 2012, 2013) και στην τέταρτη έφτασε στον τελικό (2015).

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More