Ολυμπία Χοψονίδου: Tο φιλί του συζύγου της και η συγκίνηση στο γήπεδο μετά τη νίκη του Ολυμπιακού

Η μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στο μπάσκετ και η πρόκρισή του στον τελικό της Ευρωλίγκας ήταν μια ιδιαίτερη περίσταση ειδικά για τον αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη.

Ο Σπανούλης όμως δεν ξέχασε μέσα στο θρίαμβό του ότι στις κερκίδες του γηπέδου στην Ισπανία, η σύζυγός του Ολυμπία Χοψονίδου, αν και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, τον παρακολουθούσε αδιάκοπα στέλνοντάς του θετική ενέργεια!

Η Ολυμπία που βρέθηκε στη Μαδρίτη μαζί με τα 3 παιδιά της και την αδερφή της όπως ήταν φυσικό πανηγύρισε τη νίκη του Ολυμπιακού από κοντά και μάλιστα έκλαψε από χαρά.

Και φυσικά όλοι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού τη θεωρούν το γούρι της ομάδας γι’ αυτό τα ευχαριστήρια μηνύματα στον τοίχο της στο Facebook δεν είχαν προηγούμενο!

Η μεγαλύτερη πράξη αγάπης κι ευγνωμοσύνης όμως ήρθε από το σύζυγό της που αμέσως μετά τη νίκη και πριν η ομάδα αποσυρθεί στα αποδυτήρια βρέθηκε στις κερκίδες για να ευχαριστήσει τη σύζυγό του και τα τρία τους παιδιά με αγκαλιές και φιλιά!

Λίγο μετά τον αγώνα ο αρχηγός του Ολυμπιακού ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram ένα τρυφερό στιγμιότυπο!


Οι φίλοι της ομάδας απέδειξαν μέσα σε όλα ότι έχουν και χιούμορ αφού πόσταραν στον τοίχο της Oλυμπίας αυτή τη φωτογραφία:

Read More

And More