Ολυμπία Χοψονίδου: Το πρώτο μήνυμα μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο – Ο λόγος που βρέθηκε εκεί

Τέλος καλό όλα καλά για την Ολυμπία Χοψονίδου! Η πρώην Σταρ Ελλάς αποκάλυψε το πρωί της Τρίτης ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο, ανησυχώντας αρκετά τους διαδικτυακούς της φίλους. Η αδερφή της Βαλέρια Χοψονίδου, μάλιστα, μιλώντας στο TLIFE τόνισε πως όλα είναι καλά.

Λίγο αργότερα, η Ολυμπία Χοψονίδου αφού έσβησε τη φωτογραφία από το νοσοκομείο, δημοσίευσε ένα αστείο βίντεο για να ενημερώσει τους followers της πως είναι μια χαρά και ήδη βρίσκεται στο σπίτι της. Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο λόγος που πήγε στο νοσοκομείο είναι για να κάνει κάποιες εξετάσεις για τον βήχα που την ταλαιπωρεί εδώ και καιρό. (Διάβασε εδώ περισσότερα για το πρόβλημα υγείας της)

“Είμαι μια χαρά… είμαι ήδη στο σπίτι… έχω ξεκινήσει από την αρχή τις εξετάσεις για να βρω τη λύση στον βήχα μου! Τίποτα άλλο! Απλά στο προηγούμενο Story, ήμουν ζαλισμένη από τη μέθη, έβγαζα σέλφι σαν την καμηλοπάρδαλη ασταμάτητα. Και η αλήθεια είναι ότι γέλασα πολύ γιατί όπως μου είπε ο γιατρός μου έλεγα ασυναρτησίες. Συγγνώμη γιατρέ! Ρεζίλι.

Το πόνυ είναι η Βαλέρια που ήταν μαζί μου και έλεγε να σταματήσω να μιλάω… δεν ήξερε από που να με μαζέψει!” σχολίασε χιουμοριστικά στα Instagram Stories της.

Read More

And More